Μια κατάσταση που είχε φτάσει στο απροχώρητο, μια κατάσταση που είχε γίνει πάρα πολύ άσχημη για όλους τους συμβαλλόμενους φτάνει στο τέλος της. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ κοντραρίστηκαν αρκετά αυτά τα δύο χρόνια μέσω των δικηγόρων τους. Ήρθε όμως η στιγμή να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους.

Όταν το 2016 ανακοίνωναν τον χωρισμό τους, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί πόσο άσχημα θα εξελίσσονταν τα πράγματα ανάμεσα τους. Δεδομένου ότι λίγους μήνες πριν το οριστικό τέλος είχαν κυκλοφορήσει την ταινία τους, είχαν δώσει κοινή συνέντευξη όπου δήλωναν την απεριόριστη αγάπη τους για τον άλλο, αυτό που ακολούθησε τον χωρισμό τους ήταν ως και σοκαριστικό.

Όχι τόσο για το αδηφάγο κοινό, αλλά για τα ίδια τα παιδιά τους. Οι λεπτομέρειες που διέρρεαν για την συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ προς τον Μάντοξ από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί, οι σκληρές τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους, όλα αυτά είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση που μόνο επιζήμια θα ήταν για τα παιδιά.

Μέχρι και πριν το καλοκαίρι οι δυο τους έδειχναν διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα. Μετά από πολλές προσπάθειες φαίνεται πως θα βάλουν στην άκρη τον μεγάλο τους εγωισμό και θα βρουν κάθε πιθανή λύση ώστε να μη συνεχιστεί αυτό το «ξεκατίνιασμα» μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το Blast οι δυο ηθοποιοί έχουν μηνύσει στους δικηγόρους τους να βρουν τη συμβιβαστική οδό πριν ξεκινήσει η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών. Τα παιδιά θα παραμείνουν υπό την στέγη της Τζολί, αλλά θα δοθεί πολύ περισσότερος χρόνος στον Πιτ σε σχέση με αυτό που έλεγε ενάμιση χρόνο τώρα η Αντζελίνα.

Αυτή η συναίνεση μεταξύ τους θα αφορά μόνο το ζήτημα των παιδιών και όχι τα οικονομικά τους. Είναι όμως μια καλή αρχή και έρχεται σε σημείο που επαγγελματικά θέλουν να επαναδραστηριοποιηθούν, ο μεν Μπραντ on camera στη νέα ταινία του Ταραντίνο και η δε Αντζελίνα σε μια νέα σκηνοθετική απόπειρα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και περιουσιακά στοιχεία που πρέπει να μελετηθούν για να συμβεί ένας πλήρης διακανονισμός μεταξύ τους, και να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Η Jolie παρέδωσε πρόσφατα οικονομικές πληροφορίες στη νομική ομάδα του πρώην συζύγου της, καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να διαπραγματεύεται..