Μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει σε γερμανικό ντοκιμαντέρ των φωτογράφων Amanda Jansson και Volk Kinetshniy, που θα προβληθεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ ανά την υφήλιο.

Πίσω από την Lil.Botox κρύβεται ένας 23χρονος που ζει και σπουδάζει στη Λάρισα τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Στην Λάρισα είχα έρθει αρχικά λόγω σπουδών, βέβαια μετά είδα ότι μπορώ να δημιουργήσω πράγματα εδώ που δεν είναι μέσα στην νοοτροπία της πόλης» θα μας πει και θα συμπληρώσει: «Αυτό με έκανε να παραμείνω εδώ γιατί με εξιτάρει. Είμαι 23 χρονών και στην Λάρισα μένω εδώ και 5 χρόνια» αναφέρει το onlarissa.gr

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν ότι θα ασχολιόμουν με το ντραγκ. Μου αρέσει η εμφάνιση μου σαν άντρας, η τρίχα μου, όλα τα αντρικά στοιχεία πάνω μου. Πριν από αυτό ασχολιόμουν κυρίως με τον χορό σαν performer, μου αρέσει η μόδα και συμμετείχα σε διάφορες δουλειές πάνω σε αυτή, δούλευα σε ένα μπαρ στην Λάρισα και είχα και τις σπουδές μου.

Στο ντραγκ με παρότρυνε ένας φίλος στον όποιο είχα δώσει μια ιδέα για να υλοποιηθεί πάνω σε μια drag queen. Έπειτα με είχε καλέσει σε ένα κλαμπ για να κάνω performance σαν άντρας πάνω στον χώρο και μου πρότεινε την ιδέα να ξυριστώ και να γίνω Ντραγκ, ώστε να εξιτάρω και να μπερδέψω τον κόσμο. Είδα ότι ο κόσμος το ήθελε πολύ και το γούσταρε και αυτό με έβαλε σε μια σκέψη για να το δουλέψω.

Μαθαίνουμε ότι γερμανικά περιοδικά ασχολούνται μαζί σου και ήρθαν μέχρι τη Λάρισα για να γυριστεί ντοκιμαντέρ για σένα. Αυτό πως προέκυψε;

Προέκυψε εντελώς τυχαία. Δεν το πίστευα ούτε και εγώ όταν μου έγινε αυτή η πρόταση. Αυτό που τους εξίταρε είναι ότι είμαι η μοναδική drag που υπάρχει στην Λάρισα, σε μια επαρχιακή μεγάλη πόλη δηλαδή και βγαίνει στους δρόμους χωρίς να διστάζει.

Γι’ αυτούς αυτό δεν είναι κάτι περίεργο, γιατί στην Γερμανία υπάρχουν άτομα πολλά σαν και έμενα και δεν μειώνονται από την κοινωνία. Επίσης τους έκανε εντύπωση το πως γίνεται ένα άτομο όπως εγώ να διοργανώνει lgbt events τα όποια έχουν τεραστία επιτυχία σε μια επαρχία και τα όποια γίνονται με τέτοιο τρόπο που δεν μπορεί να μπει κάποιος σε αυτό τον χώρο αν δεν είναι lgbtq άτομο.

Όταν είδαν τα show μου, εκεί ήταν που πείστηκαν ότι θέλουν να ξεκινήσουν αυτό το ντοκιμαντέρ. Το ντοκιμαντέρ αυτό θα βγει το 2019 και θα προβληθεί παγκοσμίως σε διάφορα φεστιβάλ κλπ . Η Ελλάδα ίσως να είναι και από τις τελευταίες χώρες με βάση τις πληροφορίες που έχω, όπου θα προβληθεί. Θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη εκδήλωση για να προβληθεί κάτι τέτοιο. Τα γυρίσματα ακόμα δεν έχουν τελειώσει γιατί γίνονται τα περισσότερα στη Λάρισα, έπειτα στην Αθήνα αλλά και στον τόπο καταγωγής μου, οπότε είναι μια χρονοβόρα υπόθεση που γίνεται με πολύ επαγγελματισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: