Ο λόγος για τη Τζένη Χειλουδάκη, που ανέβασε μία φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Facebook που ήταν μακιγιαρισμένη σαν να την είχαν χτυπήσει, και εξομολογήθηκε τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε.

Συγκλονίζουν αυτά που έγραψε; «Αργά τη νύχτα με άρπαξαν, εκεί στα 18 μου 3 άντρες τέρατα, με χτύπησαν, σακάτεψαν το σώμα, τη ψυχή και το πνεύμα μου.

Τρεις άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, με πέταξαν άδεια σε ένα σοκάκι και μου είπαν αν μιλήσω θα με σκοτώσουν. Μάζεψα τα κομμάτια μου και έπεσα στην αγκαλιά της μάνας μου, που ήταν πάντα εκεί, στα δύσκολα μου.

Τρεις άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, 3 μέρες έκλαψα για αυτό και μετά σηκώθηκα και μίλησα, και πάντα θα μιλώ και θα γράφω για αυτό.

Τα 3 τέρατα είναι ακόμα στη φυλακή, μετά από μένα αναγνωριστήκαν και από άλλα θύματά τους. Όλες εμείς σταματήσαμε ΑΥΤΑ τα τέρατα. Υπάρχουν πολλά όμως εκεί έξω ακόμα. Μίλα, μπορείς, για σένα, για όλες μας. Σήμερα είναι η διεθνής ήμερα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, μη φοβάσαι μίλα, άρχισε από σήμερα».