Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι είναι λάθος η ώρα και η επιλογή των καλεσμένων. Από την άλλη, άφησε και μια σπόντα για την Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είδα The2Night Show γιατί δεν ήμουν σπίτι. Είδα σήμερα τι έκανε η Μελέτη που είχε τον Σεφερλή. Η Μελέτη χθες πέτυχε μια νίκη σημείων επί του Αρναούτογλου, είχε πιο δυνατό καλεσμένο, είχε καλεσμένο που θα ήθελε να τον έχει και ο Αρναούτογλου. Άρα το ότι ο Σεφερλής έκλεισε να πάει στη Μελέτη και όχι στον Αρναούτογλου είναι ότι το δυνατό, η είδηση, αυτός που θέλει να σου πει κάτι, πάει σε αυτή την εκπομπή. Είναι προφανές ότι δεν έκανε καλή κίνηση ο Γρηγόρης ούτε χθες, ούτε προχθές.

Δεν μπορεί να ξεκινάει late night στις 22:45. Έχεις να τρέξει από τη μία ένα Lamborghini και από την άλλη ένα Deux Chevaux και το Deux Chevaux το οδηγεί καλύτερος οδηγός. Ποιος θα νικήσει; Η Lamborghini.

Με βάζεις σε δύσκολη θέση γιατί ο Ουγγαρέζος είναι φίλος μου πολύ και είχε και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Τον Σεφερλή θα δεις, δεν θα δεις τον Ουγγαρέζο ή τη Σταυροπούλου γιατί δεν έχουν επικαιρότητα. Υπό αυτή την έννοια, όχι ότι δεν είναι καλοί καλεσμένοι. Δεν έχω καμία κόντρα με τον Αρναούτογλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: