Ρίξτε μια ματιά για να πειστείτε. Η Lana Rhoades είναι Παρθένος, μόνο στο ζώδιο, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996, γεγονός που εξηγεί την προσοχή της σε κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με συνεντεύξεις μεγάλωσε κοντά στα σύνορα του Ιλλινόις σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια. Στα σχολικά της χρόνια έλαβε μέρος σε αγώνες ακροβατικών ως μαζορέτα. Καθώς άρχισε να επαναστατεί εναντίον των αυστηρών γονέων της, μετακόμισε κοντά στο Σικάγο όταν έγινε 18 χρονών και άρχισε να εργάζεται σε μια διάσημη παμπ που ονομάζεται The Tilted Kilt.

Δυσκολεύεται να βρει εσώρουχα που να της ταιριάζουν καλά. Έστειλε σε έναν πράκτορα μερικές γυμνές φωτογραφίες και αυτό ήταν. Σύμφωνα με το γνωστό site ερωτικού περιεχομένου Pornhub, υπάρχει μία λίστα με τις καλύτερες γυναίκες πορνοστάρ στο κόσμο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο αντρικό περιοδικό Penthouse υπήρξε Miss August 2016, και αποτέλεσε την αρχή της καριέρας της.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η σέξι Lana Rhoades είναι το νούμερο ένα στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ. Μπορεί να μην έχει τα περισσότερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, καθώς έχει μόνο 657, αλλά αρέσει. Η αμέσως επόμενη είναι η Mia Khalifa με 2.713 βίντεο. Η Lana Rhoades είναι 22 ετών, οπότε όπως καταλαβαίνετε τώρα αρχίζει η καριέρα της, αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται ενεργά με το πορνό.

Το πραγματικό της όνομα είναι Amara Maple και ζει στο Σικάγο. Εκτός από το εντυπωσιακό και ζουμερό της κορμί, όλοι την κοιτάζουν στα μάτια, γιατί πραγματικά λάμπουν επάνω της, και μοιάζουν σαν τα μεγάλα πράσινα πετράδια του στέμματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Twitter της ανεβάζει βίντεο από την δουλειά της, και αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά, για να καταλάβεις την αξία της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από ηθοποιός είναι και επιχειρηματίας αφού μέσα από το site της (lanabananashop.com) πουλάει ρούχα με τις φωτογραφίες της, που κάνουν θραύση.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Φανταστειτε την δυναμική της στα social media που με μόλις 3 δημοσιευμένες φωτογραφίες της εχει καταφερει να τραβήξει σαν μαγνήτης επάνω της περισσότερους από 2.4 εκατομμύρια ακόλουθους, αυτό και αν είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Το Instagram εσβησε πολλές φωτογραφίες από το προφιλ της, και άφησε μονο τρεις:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on