«Μια κατάληξη πραγματικά… «beyond my imagination» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του. Οι ξαφνικές απολύσεις εργαζομένων στο Open την περασμένη Παρασκευή «έσκασαν σαν βόμβα» στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ανάμεσά στα πρόσωπα που είδαν μπροστά τους την πόρτα της εξόδου από τον σταθμό είναι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν ήταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram απαντά στο Open.

«Απολύθηκα από το Open λόγω περικοπών. Αυτή είναι η κατάληξη μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μια κατάληξη πραγματικά «beyond” my imagination.

Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

Δεν νιώθω μόνος και δυστυχώς δεν είμαι μόνος, αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Και όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που λέω πάντα «όλα για καλό». Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας», έγραψε.

Στα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτηση, όμως, προστέθηκε και αυτό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή της οποίας εργαζόταν ο Παναγιώτης μέχρι προχθές.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε το εξής: «Σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα… Είσαι ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο… Και ξέρεις εσύ… Καλή συνέχεια! Θα μας λείψεις…». Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απάντησε: «Κορίτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ για όλα»!

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff) on

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει δυο λόγια για το θέμα:

«Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έφυγε από την τηλεοπτική μας παρέα, δεν είναι πια μαζί μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον μήνα. Είναι εξαιρετικό πλάσμα, πολύ ταλαντούχο!

Να πούμε ότι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει και άλλες προτάσεις και τηλεοπτικές και καλλιτεχνικές, που ήδη τις είχε και πολύ σύντομα θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε. Εγώ προσωπικά θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο, αυτό μου αρέσει να λέω. Θα τα ξαναπούμε με τον Παναγιώτη, εδώ θα είμαστε ούτως ή άλλως».