Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στην Ελλάδα από το Nomads αλλά εμφανίστηκε ολομόναχη.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την οριστική απόφαση και να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Οι λόγοι που έφυγα ήταν καθαρά ότι είχα ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό και άρχισα να μην περνάω καλά. Δεν ήμουν καλά. Όταν δεν είμαστε ευτυχισμένοι φεύγουμε. Συνέβησαν πάρα πολλά για τα οποία θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες. Έγιναν πράγματα που με στεναχώρησαν και άρχισαν να μη με αντιπροσωπεύουν οι καταστάσεις που επικρατούσαν».

Επειδή οι δημοσιογράφοι δεν είδαν τον Δημήτρη Μηλιώνη, τη σχετικά.

Εκείνη τους καθησύχασε λέγοντας: «Με τον σύντροφό μου έχουμε μιλήσει, όλα καλά. Κάπου εδώ είναι. Για τα δημοσιεύματα, θα τα πούμε κι αυτά εν καιρώ».

 
 
 
View this post on Instagram

Την Κυριακή που μας πέρασε ένας όμορφος αλλά και δύσκολος κύκλος έκλεισε για μένα ! Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου , ούτε εγώ η ίδια δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να επιβιώσω κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες για τόσο χρονικό διάστημα ! Νιώθω ότι τα κατάφερα και τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα , όπως αλλάζουν οι περισσότεροι στη πείνα και στη δίψα για το έπαθλο ! Πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ταξίδι είδα αλλες εικόνες, γεύτηκα καινούργιες μυρωδιές / γεύσεις / ήχους αυτού του ευλογημένου τόπου , αλλά αυτό που με άγγιξε τόσο πολύ είναι αυτος ο λαός που παρόλο τη φτώχεια του είναι τόσο ευτυχισμένος , ζούνε πραγματικά με το τίποτα και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπο τους , αυτά τα μικρά πλασματάκια που θα χαρούν δίνοντας τους μόνο ένα άδειο μπουκάλι νερό για να παίξουν ! Νιώθω τόσο ευλογημένη που έζησα όλο αυτό , που με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω ! Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην Παραγωγή και στον @ant1tv για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι ! ♥️ @nomadsant1

A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on

 

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: