Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στέλιος Κουδουνάρης έθεσε στον αέρα του «My Style Rocks» το ζήτημα της πληρωμής των κοριτσιών, όντας φανερά συγχυσμένος που ένα εξ αυτών επέλεξε να εμφανιστεί με το ίδιο στιλιστικό κομμάτι, λέγοντας πως απευθύνεται στις γυναίκες που δεν μπορούν να ξοδεύουν συνεχώς χρήματα στα ψώνια.

Κάτι εντελώς άτοπο, αν σκεφτούμε πως όλες τους παίρνουν ένα σεβαστό ποσό κάθε εβδομάδα για να αγοράζουν τα ρούχα με τα οποία θα εμφανίζονται. Κάτι που οι περισσότερες δεν κάνουν, καθώς έχουν κλείσει συμφωνίες με μαγαζιά για promo, με αποτέλεσμα τα χρήματα της παραγωγής να μένουν στα χέρια τους.

Όπως έγινε γνωστό από τον περσινό κύκλο, κάθε εβδομάδα τα κορίτσια λαμβάνουν το ποσό των 500 ευρώ, με άλλα λόγια, 2.000 ευρώ τον μήνα. Ανάλογα, βέβαια, και με τον χρόνο που θα παραμείνουν στο παιχνίδι.

Αυτό όμως, είναι μόλις ένα μέρος χρημάτων για τη νικήτρια του κάθε Gala, καθώς σε εκείνη την περίπτωση προστίθενται άλλα 2.500 ευρώ στον λογαριασμό της.

Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, η παίκτρια που έχει συμπληρώσει μήνα και κερδίσει, έστω ένα από τα τέσσερα Gala του μήνα, έχει βγάλει 4.500 ευρώ μέσα σε 30 ημέρες.

Δεν αποτελεί μυστήριο που οι συμμετοχές στο παιχνίδι μόδας έχουν χτυπήσει κόκκινο.