Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή DOT, ανέφερε πως το διαζύγιό του πήρε μικρότερη διάσταση απ’ ό,τι περίμενε, ενώ αποκάλυψε τις ανησυχίες που είχε για το πώς θα το πάρει η κόρη του.

Στην συνέχεια μάλιστα, δίχως δεύτερη σκέψη κι αναστολές σχολίασε και την τωρινή σχέση της Βάσως Λασκαράκη: «Το θέμα τωρινές σχέσεις το συζητήσαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φυσικά». Με χιουμοριστική διάθεση μάλιστα απάντησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο όταν τον ρώτησε για τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω! Τι λόγο να έχω να της πω που να πάνε διακοπές; Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα από την Βάσω, να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στην Βάσω. Από ‘κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή της Εύας είναι με την Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα είναι λογικό. Θέλω να είναι ήρεμη στην ζωή της να πηγαίνουν όλα τέλεια για να πηγαίνουν όλα τέλεια και στην μικρή».

«Ο χωρισμός των γονιών μου δεν επηρέασε το δικό μου διαζύγιο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τη θεώρησα και τη βίωσα σαν μια φυσιολογική εξέλιξη. Θεωρώ ότι πήρε και μικρότερη έκταση απ’ ό,τι περίμενα να πάρει. Πίστευα ότι θα υπάρχει ένα κανιβαλισμός, που δεν υπήρχε και απόρησα, εντυπωσιάστηκα. Οι δημοσιογράφοι δεν το κανιβάλισαν το πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο άγρια μια αλλαγή που πας σε ένα καινούργιο σπίτι ή το να μένεις σε ένα σπίτι με αναμνήσεις. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο σε τέτοιες φάσεις.

Όταν συνειδητοποίησα σιγά σιγά ότι η μικρή δεν έχει κανένα θέμα με αυτό, ότι άρχιζε να συνηθίζει στην ιδέα γιατί ανησυχούσα πολύ για το παιδί. Το είπαμε από την αρχή στην μικρή, συμβουλευτήκαμε ειδικούς ψυχολόγους. Δεν μου ήταν εύκολο να μείνω ξανά μόνος. Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά στον χωρισμό μας, ψυχολογικά δηλαδή.

Βοήθησε πάρα πολύ η Βάσω σε αυτόν τον τομέα γιατί είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και τέλεια μάνα. Το χειρίστηκε και αυτή το θέμα πάρα πολύ καλά και σωστά. Οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι σωστός πρώτα απ’ όλα στο παιδί και μετά και στη Βάσω. Από εκεί και πέρα, θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: