Καλημέρα! 

Δεν είναι ότι σώνει και καλά θα πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες, όμως θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τις ανάσες που χρειαζόμασταν και να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα εμπόδια που ήρθαν στο δρόμο μας τις προηγούμενες μέρες. Η αίσθηση και μόνο ότι θα μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας είναι κάτι που θα μας ξεκουράσει από τον παρoξυσμό που βιώσαμε αυτό το διάστημα και βέβαια, εδώ που φτάσαμε, θα είμαστε σε θέση να το εκτιμήσουμε διαφορετικά.

Κυρίως από το απόγευμα και μετά η αυτοπεποίθηση τονώνεται και έχουμε την πυγμή να έρθουμε αντιμέτωποι με αλήθειες που αποφεύγαμε, αλλά και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την προώθηση σχεδίων που μπορεί να μην ολοκληρωθούν, αλλά αν μη τι άλλο θα βοηθήσουν τον εγκέφαλο μας να ασχοληθεί με πιο δημιουργικά πράγματα. Το βράδυ η φαντασία καλπάζει και έχουμε την τάση να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα.

Κριός

Καλό θα είναι να δώσετε σημασία στον εαυτό σας και να τον προσέξετε. Αν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε ιατρικές εξετάσεις που μπορεί να τις έχετε αμελήσει, σήμερα θα ήταν μια καλή ευκαιρία. Οι ψυχικές διακυμάνσεις των τελευταίων ημερών σας έχουν κάνει να λειτουργήσετε από αδιάφορα έως αυτοκαταστροφικά. Ήρθε η ώρα να επανακτήσετε τον έλεγχο και την επαφή με τον εαυτό σας. Θέλετε την αστρολόγο σας να σας θυμίσει ότι είστε “σκυλιά” και να σας ξυπνήσει τον εγωισμό σας;

Ταύρος

Από τους ευνοημένους της μέρας είστε Ταυράκια! Και εσείς, αλλά και όσοι σας έχουν κοντά τους, αφού σήμερα το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις ανάγκες τον κοντινών σας ανθρώπων. Ειδικά από το απόγευμα και μετά μπορεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα τους. Αν πάλι δε σας χρειάζεται κανείς, ακόμα καλύτερα αφού η Τρίτη είναι μια μέρα που προσφέρεται για μια βόλτα που μπορεί να μην ήταν στο πρόγραμμα σας αλλά θα σας βοηθήσει να νιώσετε ανανεωμένοι.

Δίδυμοι

Εργασία και χαρά! Μπορεί να υφίσταται; Την απάντηση θα μας τη δώσετε εσείς, αφού η δουλειά σας μπορεί σήμερα να αποτελέσει το καταφύγιο που επιζητούσατε προκειμένου να μην ασχολείστε με τις αναταραχές που υπήρξαν αυτές τις μέρες στις σχέσεις σας. Το ένστικτο σας λειτουργεί σωστά και μπορείτε να διακρίνετε ποιοι είναι αυτοί άνθρωποι, είτε μέσα από τη δουλειά σας είτε από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο στόχο σας για επαγγελματική επιτυχία.

Καρκίνος

Είναι κάποιες μέρες, σαν κι αυτή που μπορείτε να διδάξετε πως ένας άνθρωπος μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με τέτοιο τρόπο που να αγγίζει τις χορδές των άλλων, όπως ένας βιρτουόζος του βιολιού, και να…”την ακούν” κανονικά! Όταν συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματα δεν είναι γαριδάκια, αλλά ενέργεια πολύτιμη, που απαιτεί σοβαρότητα στη διαχείριση της και ένα μέτρο γενικότερα τότε μπορείτε να γοητεύσετε και τις πέτρες.

Λέων

Γενικά μπορεί να πιστεύετε ότι η ευτυχία κρύβεται στη λάμψη, στις ανέσεις και όχι στην πεζή καθημερινότητα, ωστόσο η σημερινή μέρα έρχεται να σας θυμίσει ότι πολλές φορές το να εστιάζετε στις ανάγκες της καθημερινότητας, της δουλειάς σας ή της οικογένεια σας και να τις διαχειρίζεστε, μπορεί να αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία που να είναι εξίσου εποικοδομητική και ικανή να σας γεμίσει με συναισθήματα πληρότητας. Εξάλλου μπορείτε πάντα να ελπίζετε για το καλύτερο, αρκεί αυτό να μη σας εμποδίζει να χαρείτε αυτά που έχετε.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πράγματα που μπορεί να βελτιώσουν τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συντρόφους σας, αν είστε δεσμευμένοι ή με τους φίλους σας σε κάθε περίπτωση. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να προσφέρετε την υποστήριξη σας, χωρίς να προσβλέπετε σε κανένα προσωπικό όφελος. Αυτό όμως που θα κερδίσετε είναι τη δυνατότητα να αποδείξετε στους άλλους το πραγματικό σας ενδιαφέρον και βέβαια να δείτε κι εσείς μια άλλη πλευρά σας πιο υποστηρικτική και πιο δεκτική, που είναι σημαντική να τη θυμάστε.

Ζυγός

Η Τρίτη είναι μια μέρα που η στήριξη που θα δεχτείτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα έρθει να καλύψει είτε αντικειμενικές ανάγκες που μπορεί να έχετε είτε να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και την αίσθηση ασφάλειας που όλοι αποζητάμε από τους αγαπημένους μας προκειμένου να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ζωής μας, όπως εμείς πιστεύουμε καλύτερα. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν, για να σκεφτείτε τρόπους δράσης που ξεφεύγουν απ’ τη στενή ζώνη ασφαλείας σας.

Σκορπιός

Η Τρίτη είναι μια μέρα που από μιας απόψεως είναι πολύ ευεργετική για ένα Σκορπιό αφού μπορεί να δώσει έδαφος να εκφραστούν πιο θετικές πλευρές σας και ταυτόχρονα να συγκρατήσει κάποιες πιο αρνητικές πτυχές που μπορεί να έχετε. Πιο συγκεκριμένα η συναισθηματική έκφραση με έναν πιο μυστήριο και γοητευτικό τρόπο είναι αυτό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με άνεση, χωρίς μάλιστα τον κίνδυνο να παρασυρθείτε από τις υπερβολές που δημιουργεί η παθιασμένη φύση σας.

 Τοξότης

Οι φόβοι, ο πόνος, οι όποιοι περιορισμοί έχετε νιώσει ή οι όποιες αποτυχίες έχετε βιώσει τα τελευταία χρόνια δεν είναι άχρηστες εμπειρίες, αλλά δεν μπορούν επίσης να καθορίσουν τη ζωή σας στο παρόν. Αντίθετα μάλιστα, αν το δείτε ψύχραιμα, θα καταλάβετε ότι όλα αυτά ήρθαν για να τα αντιμετωπίσετε, σε μια μάχη που μπορεί να έχει μόνο έναν νικητή. Για να μπορείτε να διαβάζετε αυτό σήμερα, σημαίνει είτε ότι έχετε νικήσει, είτε ότι για την ώρα εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Εξάλλου, ποιος κέρδισε την ελευθερία του χωρίς πόλεμο;

Αιγόκερως

H σημερινή μέρα έρχεται να σας κάνει λιγότερο αυστηρούς με τους εαυτούς σας. Μπορεί να είστε φιλόδοξοι και πρακτικοί άνθρωποι γενικά, ωστόσο κάποιες φορές η εμπιστοσύνη που νιώθετε οφείλεται στο ότι προτιμάτε να κινείστε σε συγκεκριμένα πλαίσια και σε παραδοσιακές γραμμές. Δε χρειάζεται να κάνετε καμιά επανάσταση, για να σταματήσετε να αυτοπεριορίζεστε. Μπορείτε όμως, κινούμενοι με μεθοδικό τρόπο και ψάχνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες να βρείτε εναλλακτικές που θα σας γοητεύσουν περισσότερο απ’ τα τετριμμένα.

 Υδροχόος

Μια καλή μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να εκλογικεύσετε τις ανασφάλειες σας και όσα σας κρατούν πίσω, για να κάνετε το επόμενο βήμα, αυτό που θα αλλάξει τη ζωή σας. Μπορεί οι αλλαγές να μη γίνουν άμεσα, ωστόσο είναι ένα στάδιο που πρέπει να περάσετε, προκειμένου να δείτε τις επιλογές που υπάρχουν και να καταλάβετε προς ποια κατεύθυνση θα θέλατε να κινηθείτε. Να θυμάστε μόνο ότι άλλο ξεπερνάω τις ανασφάλειες μου κι άλλο παίρνω αποφάσεις χωρίς να σκεφτώ καμία παράμετρο.

 Ιχθείς

Σαν να βρίσκετε τα λογικά σας σήμερα, παρόλο που Σελήνη και Ποσειδώνας θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε μέσα στον αγαπημένο σας κόσμο των ονείρων. Το καλό είναι ότι θα έχετε κάθε δικαίωμα, αφού νωρίτερα θα έχετε δει μέσα από μια πιο ρεαλιστική ματιά τους στόχους σας και όσα εύχεστε για τη ζωή σας. Έτσι θα δικαιούστε να τα στολίσετε με λίγη φαντασία και να αναζητήσετε ένα βαθύτερο νόημα, που θα σας βοηθήσει να μείνετε πιστοί στη διαδικασία που θα χρειαστεί για να τα πετύχετε.

Πηγή: astrologos.gr