Η Ξανθή Τζερεφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το GNTM για ιατρικούς λόγους, με την Βίκυ Καγιά να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στα υπόλοιπα κορίτσια.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας η Ξανθούλα μπήκε στο νοσοκομείο και τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά απ’ ότι περιμέναμε. Και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model», είπε η Βίκυ Καγιά και άφησε άφωνες όλες τις παίκτριες.

Η Ειρήνη Καζαριάν, μάλιστα, φαινόταν πάρα πολύ σοκαρισμένη και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Απολαύστε τι σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε η Ξανθή Τζερεφού στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Ξανθή Τζερεφού. Η νεαρή κοπέλα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ζάχαρό της, το οποίο ανέβηκε και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι, οπότε ήταν καλύτερο να πάει στο νοσοκομείο.

Αυτός συνέβη ακριβώς μετά τον καβγά που συνέβη μέσα στο σπίτι, με την Άννα Αμανατίδου να τονίζει: «Ίσως απλά η Ξανθούλα ήρθε κι έσκασε. Είναι λογικό όταν ακούς ένα, δύο, τρία, τέσσερα, λογικό είναι να τα κρατάς. Κρατάς, κρατάς και κάποια στιγμή σκάει όμως αυτή η μπάλα».

Η Εύη Ιωαννίδου, από την πλευρά της, έπαθε ένα μικρό σοκ, όταν η Μικαέλα την ενημέρωσε τι ακριβώς συμβαίνει με την Ξανθή.

Η Ξανθή παρέμεινε στο νοσοκομείο και δεν επέστρεψε την επόμενη μέρα για τη φωτογράφιση.