Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Ιωάννα Μπέλλα και όπως ήταν φυσικό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Ο γνωστός παρουσιαστής, θέλησε να κάνει πλάκα μαζί της, όταν φώναξε την Αλεξανδράκη να μπει στο πλατό. Το γνωστό μοντέλο, ωστόσο, δεν ήταν εκεί και φυσικά όλοι γέλασαν.

«Δεν έκανα τίποτα με τον άνθρωπο, είμαστε φίλοι. Όταν είσαι σε μια κοινή παρέα με αγόρια και κορίτσια, σίγουρα κάτι θα παρεξηγήσουν. Και ειδικά μετά τα καλλιστεία, έψαχναν να βρουν ποιος είναι.

Με όποιον άντρα καθίσω μαζί, θα μου το χρεώσουν. Μιλάμε με τη Δήμητρα. Την είχα γνωρίσει σε μια επίδειξη, είναι κούκλα. Οι Κρητικές είναι πανέμορφες. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να τη δω εδώ», είπε η Ιωάννα Μπέλλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μία με τις πλαστικές επεμβάσεις εξαιτίας των οποίων απορρίφθηκε από το GNTM, μια επειδή βγήκε Σταρ Ελλάς, μια λόγω φημών ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη.

Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα βγαίνει και δικαιολογεί τη βία ανδρών προς γυναίκες, και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από ένα άγριο έγκλημα με θύμα μία 21χρονη και δράστες δύο άνδρες, που συνοδεύτηκε από ξύλο, κακοποίηση και βιασμό.

Η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της και μάλιστα από τα λεγόμενά της το βρίσκει και φυσιολογικό καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».

Ο παρουσιαστής μάλλον εμβρόντητος από αυτά που άκουγε μάταια προσπαθούσε να της πει ότι δεν είναι έτσι.