Ο παραγωγοί του βίντεο προσπαθούν να εξηγήσουν με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο για το πού πάει το βλέμμα των γυναικών όταν κοιτούν έναν άντρα, χωρίς περιστροφές.


Ο λόγος για το «Cosmo for Guys» από την Νέα Υόρκη που αποφάσισε να κάνει ένα «ζωντανό» πείραμα, και να το βιντεοσκοπήσει, για να ξεκαθαρίσει μία και καλή τι προσέχουν οι γυναίκες στην εμφάνιση των ανδρών.

Τοποθέτησαν λοιπόν κρυφές κάμερες σε έναν άντρα και αυτός άρχισε να κάνει βόλτες στην πόλη. Οι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί στα γυαλιά του, στα μπράτσα του, στον καβάλο του και στα οπίσθιά του.

Το κοινωνικό πείραμα πραγματοποιήθηκε σχεδόν 7 χρόνια πριν, και ανέβηκε στο Youtube στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, και μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 5,464,754 εκατομμύρια άτομα, καθιστώντας το viral.

Ο Anthony περπατάει στη Νέα Υόρκη και προσεγγίζει διάφορα κορίτσια, ζητώντας τους οδηγίες. Το βίντεο είναι μονταρισμένο καλά, και δείχνει μερικά από τα κορίτσια που επέλεξαν να ρίξουν μια ματιά στο καβάλο του ή στους δικέφαλους μυς του.

Τι βλέπεις όταν συναντάς για πρώτη φορά έναν όμορφο νεαρό; Το στήθος του, τα πόδια του, το πρόσωπό του, τα δόντια του;

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί για να λυθούν όλες οι απορίες σας: