Η Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid) είναι ένα από τα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, και από τα ωραιότερα και πιο πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της.

Ο λόγος είναι απλός, διαθέτει καλογυμνασμένο κορμί, που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο, γιατί είναι πολύ πιο αδύνατη απ΄ότι φανταζόμασταν

Η αλήθεια είναι ότι τα «αγγελάκια» της Victoria’ s Secret, αρκετές φορές έχουν σχολιαστεί για τις αδύνατες σιλουέτες τους, αλλά αυτή τη φορά, με τη Μπέλα Χαντίντ μοιάζει αποστεωμένη στην εικόνα που βγάζει στο βίντεο του «LOVE Magazine».

Το διάσημο μοντέλο πόζαρε με αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό, και στα social media (στο Instagram της Χαντίντ και του περιοδικού) ανέβηκαν βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης.

Η αδύνατη σιλουέτα της Μπέλα Χαντίντ προκάλεσε πολλά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου, που έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για την υγεία της, ενώ άλλοι δήλωσαν σοκαρισμένοι με την αποστεωμένη εικόνα. Το βίντεο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται τις περισσότερες φορές, αρνητικά.

Απολαύστε τα βίντεο που ακολουθούν:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ???? (@bellahadid) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ???? (@bellahadid) on