Η Ιταλίδα σχεδιάστρια, μοντέλο και blogger Chiara Ferragni απασχολεί συχνά το ενδιαφέρον μας είτε με τις επαγγελματικές κινήσεις είτε με την προσωπική της ζωή. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, από το 2009 μας δίνει υλικό για τη ζωή της μέσα από το blog της Blonde Salad αλλά και το Instagram της.

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν το 2011 το περιοδικό New York την κατέταξε στις μεγαλύτερες stars του street style και το Teen Vogue την ανακήρυξε «η blogger του τώρα». Από τότε μέχρι σήμερα οι followers της δε σταματάνε να ανεβαίνουν και η καριέρα της έχει εκτοξευθεί στα ύψη με συνεργασίες με σπουδαίους οίκους διεθνούς φήμης όπως Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel και Tommy Hilfiger. To 2018, όμως, ήταν η χρονιά της όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Το Μάρτιο του 2018 γεννήθηκε το υπέροχο μωράκι της Λεόνε, ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της σύντροφο Fedez, σε μία υπερπολυτελή τελετή στη Σικελία.

Ως σύζυγος και μητέρα, η Ferragni μοιάζει να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τη νέα της ζωή και να μη συμβιβάζεται με τα στερεότυπα που την θέλουν πιο σεμνή και συντηρητική από δω και πέρα.

Δε διστάζει να δημοσιεύσει αποκαλυπτικές, σέξι φωτογραφίες της στο Instagram και να προκαλέσει τον θαυμασμό των fans αλλά και τον εκνευρισμό των haters.

Μάλιστα, πριν από τέσσερις μέρες τόλμησε ένα post στο οποίο εμφανίζεται topless και φορά απλά ένα τζιν παντελόνι. Από ότι φαίνεται η πολύ απελευθερωμένη συμπεριφορά της Ferragni δεν έμεινε ασχολίαστη και προκάλεσε σειρά από σχόλια για το εάν η στάση της είναι σωστή ή όχι.

Η ίδια η Chiara δεν έμεινε αδιάφορη, αλλά δεν ταράχτηκε και από τα σχόλια αυτά.

Ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία, οπού κοιτά κατάματα το φακό με ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο σουτιέν και λιτά ξανθά μαλλιά και μας λέει ότι «οι haters θα πουν ότι δημοσίευσα άλλη μία γυμνή φωτογραφία».

H Ferragni δεν χάνει τη σέξι πλευρά της ούτε το θάρρος και τη διάθεση να προκαλεί.

Από ότι φαίνεται δεν την πτοούν καθόλου τα αρνητικά σχόλια και δεν την αγγίζουν οι συντηρητικές απόψεις μερικών.

Συνεχίζει να είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν κρύβει την θηλυκότητα και τον ερωτισμό της, ενώ ταυτόχρονα είναι μία τρυφερή μητέρα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Πηγή Marie Claire

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Forever mood

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Haters will say I posted another naked photo ????

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on