Χειροπέδες πέρασαν στο αμφιλεγόμενο μοντέλο του Playboy, Marisa Papen μετά από μια γυμνή φωτογράφιση που έκανε στο Βατικανό.

Το μοντέλο από το Βέλγιο, φωτογραφήθηκε όπως το γέννησε η μητέρα του να κουβαλά έναν ξύλινο σταυρό, κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τις αρχές. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η εν λόγω καλλονή βλέπει να της περνούν... βραχιόλια, όταν είχε ποζάρει πάλι χωρίς ρούχα σε ναό της Αιγύπτου.

Η Marisa είναι όπως φαίνεται και από τους λογαριασμούς της στο Instagram, εθισμένη στο γυμνό. Πρόσφατα είχε προκαλέσει οργή, όταν φωτογραφήθηκε με αδαμιαία περιβολή στην είσοδο τη Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

 Η 26χρονη άλλωστε είναι γνωστή για το φετίχ της με τις γυμνές φωτογραφήσεις επιλέγοντας και διαφορετικό ιερό τόπο κάθε φορά- συμμετείχε και σε φωτογράφηση στην Ιερουσαλήμ με φόντο το Τείχος των Δακρύων.

Η Marisa, που περιγράφει τον εαυτό της ως ελεύθερο πνεύμα, ταξιδεύει συνοδευόμενη από τον αυστραλό φωτογράφο, Jesse Walker. Το δίδυμο πάντως, λίγο έλειψε να συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, καθώς μια ημέρα αφότου είχαν φύγει από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν, κατέφτασαν στο χώρο αστυνομικοί ζητώντας πληροφορίες από τους εργαζόμενους. Και όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, σε κάθε τόπο εντός της Τουρκίας ένοιωθαν την παρουσία αστυνομικών. Αυτό όμως δε συνέβη στην Ιταλία, όπου οι αρχές τους συνέλαβαν την ώρα που εκείνη φορούσε τα ρούχα της. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέμεινε για τουλάχιστον 10 ώρες. Οι ένστολοι προχώρησαν και σε έφοδο στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, και τον ξύλινο σταυρό.