Κριός

Πιθανόν να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο προσκήνιο ζητήµατα που σχετίζονται µε τα οικονοµικά σου. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να βρεις τρόπο να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήµατα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει στο ζώδιό σου και δηµιουργεί αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο. Η αντίθεση το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό δείχνει πως στο τέλος θα καταφέρεις να κατευνάσεις τα πνεύµατα και δεν θα µπορέσει κανείς να σου κρατήσει κακία.

Δίδυµοι

Η διάθεσή σου θα είναι περίεργη σήµερα και πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις αρκετά αποθέµατα ενέργειας. Η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο και επηρεάζει τις αντοχές σου. Η αντίθεση το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό µπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις οι οποίες όµως θα φέρουν κάτι καλό σε εργασιακό επίπεδο.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και από αυτήν τη θέση θα εξακολουθεί να τονίζει τη σηµασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Η αντίθεσή της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως η ηµέρα εκτός απ’ όλα τα άλλα θα έχει και διάθεση για φλερτ!

Λέων

Η ηµέρα θα ξεκινήσει µε επαγγελµατικό άγχος. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί την ανάγκη για επιβεβαίωση, που θα σε συντροφεύει σε κάθε σου σκέψη. Η αντίθεση µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως ίσως χρειαστεί να καταπιέσεις προσωπικές ανάγκες για να καλύψεις τις επαγγελµατικές.

Παρθένος

Η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο και σου δίνει ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθηµερινότητας, ακόµα και µε µερικές σκέψεις που θα σου φέρει στο µυαλό. Η αντίθεση το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό λέει πως οτιδήποτε κάνεις σήµερα, σίγουρα θα καταφέρεις να γεµίσεις τις µπαταρίες σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να επηρεάζει τη διάθεσή σου, καθώς σήµερα θα ξεχάσεις πόσο διπλωµάτης είσαι και θα θυµηθείς πόσο κτητικός/ή µπορείς να γίνεις. Η αντίθεση που σχηµατίζει το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα οικονοµικό σου ζήτηµα µπορεί να πάει ανέλπιστα καλά.

Σκορπιός

Η ατµόσφαιρα µπορεί να είναι λίγο περίεργη σήµερα. Η Σελήνη στον Ταύρο πιθανόν να σε κάνει να ανησυχείς υπερβολικά για τη συµπεριφορά αγαπηµένων σου προς εσένα. Η αντίθεση το πρωί µε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς θα καταφέρνεις να κερδίζεις οποιονδήποτε.

Τοξότης

Οι δουλειές είναι αρκετές σήµερα, χωρίς περιθώρια να τις αποφύγεις καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θα τεστάρει τις αντοχές σου. Η αντίθεση το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως τα σχέδιά σου θα είναι άλλα για σήµερα, όµως οι δουλειές δεν θα σε αφήσουν να τα πραγµατοποιήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο και σε βοηθά να βρεις ευκαιρίες και αφορµές για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς µε ό,τι σου αρέσει και σε γεµίζει. Η αντίθεσή της το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις τρόπο σήµερα για να περάσεις πολύ καλά.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο και ίσως να έχει δηµιουργήσει ένα περίεργο κλίµα εντός οικίας το οποίο χρειάζεται σύνεση και προσοχή. Η αντίθεση που σχηµατίζει το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα επαγγελµατικό σου ζήτηµα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα είναι για καλό.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ενισχύει το πείσµα σου, το οποίο θα σου χρειαστεί προκειµένου να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο µυαλό σου. Η αντίθεση το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κάνεις µια βόλτα στα µαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι για εσένα.