Αυτός είναι ο λόγος που το κορίτσι που μοίραζε τα νερά έκλεψε τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες, αφού όπως διαπιστώσαμε φωτογραφήθηκε περισσότερες φορές από όλες τις διασημότητες που πάτησαν πάνω στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Η πόλη του Λος Άντζελες δίνει τελικά ευκαιρίες στα νέα πρόσωπα, όπως το κορίτσι που περίμενε τους διάσημους σταρ, κρατώντας ένα δίσκο σερβιρίσματος.

Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να φορέσει κάτι επώνυμο και ακριβό επάνω της στη λαμπερή τελετή των 76ων Βραβείων Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες.

Το μόνο «αξεσουάρ» που χρειάσθηκε να κρατάει στα χέρια της η πρωταγωνίστρια της βραδιάς δεν ήταν κάποια ακριβή και επώνυμη τσάντα, αλλά ο δίσκος σερβιρίσματος γεμάτος με «Fiji water», για να ξεδιψάσουν την δίψα τους οι διάσημοι καλεσμένοι της βραδιάς.

Ο λόγος για το μοντέλο Κέλεθ Κάθμπερτ (Kelleth Cuthbert), που δουλειά της ήταν να σερβίρει νερό της εταιρείας «Fiji water» στους καλεσμένους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

Η όμορφη μελαχρινή με το μπλε φόρεμα δεν έμεινε σε αυτό, αλλά έκλεψε την παράσταση με μεγάλη επιτυχία, αφού ήταν πίσω, πάντα με χαμόγελο, από όλες τις φωτογραφίες των διασήμων, και το όνομά της φιγουράρει σήμερα στα πιο γνωστά site και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε: