Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ «κλείνει» τα 37 του χρόνια, διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής του.

Θα πρεπει να σημειώσουμε ότι στα επαγγελματικά του γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς συνεχίζει να συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ«, ενώ ετοιμάζει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο και motivational συνέδρια.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος βγήκε για φαγητό με φίλους, οι οποίοι του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη που τον χαροποίησε πολύ. Συγκεκριμένα, μια λευκή τούρτα με φράουλες έφτασε στο τραπέζι τους κι εκείνος έσβησε τα κεράκια του φανερά ενθουσιασμένος. Μάλιστα, έβγαλε και μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ανάρτησε στο Instagram.

«37! it’s only a number… Ευχαριστώ τον Θεό για ό,τι έχω ως σήμερα και όλους εσάς για τις ευχές σας και τα συναισθήματα που μου χαρίζετε καθημερινά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on