Το μοντέλο από την Βραζιλία είναι τόσο πεπεισμένη ότι ο Αργεντινός μάγος της μπάλας θα κερδίσει το έκτο «Ballon d'Or» του επόμενου έτους που έγραψε το όνομά του στο πιο διάσημο μέρος του σώματός της.

Το όνομα του LIONEL MESSI έχει χαραγμένο στην ιστορία της Βαρκελώνης, αφού χάρισε στην ομάδα αμέτρητα τρόπαια και τώρα κοσμεί την πίσω όψη του μοντέλου.

Έτσι, η Suzy Cortez, που έγινε διάσημη στην Λατινική Αμερική αφού υπήρξε νικήτρια του γνωστού διαγωνισμού για τα ομορφότερα οπίσθια της Βραζιλίας «Miss BumBum 2015», έχει πλέον το όνομα του ήρωά της πάνω στο πιο διάσημο μέρος του σώματός της, επειδή πιστεύει ότι θα κερδίσει το ιστορικό έκτο «Ballon d'Or» το επόμενο έτος.

Ο 31 ετών Μέσι, έχασε το διάσημο βραβείο από τον Κροάτη Λούκα Μόντριτσ τον Δεκέμβριο και έτσι μοιράζεται με τον αντίπαλο Κριστιάνο Ρονάλντο πέντε βραβεία «καλύτερου ποδοσφαιριστή» με τη Χρυσή Μπάλα..

Αλλά η Suzy είναι τόσο σίγουρη για την ικανότητα του σούπερ σταρ της Βαρκελώνης, που έγραψε το όνομα του πάνω της ώστε να το κουβαλάει πάνω της για όλη την ζωή της.

Είπε: «Είμαι σίγουρος ότι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία θα κερδίσει για έκτη φορά το βραβείο της Fifa «Ballon d'Or» «The Best award».

«Πρόβλεψα τον εορτασμό κάνοντας ένα τατουάζ με το όνομα του Messi και φόρεσα την φανέλα της FC Barcelona με το No10 για να γιορτάσουμε τα 120 χρόνια της ομάδας που αγαπώ πολύ» ανέφερε η ίδια..

Η εκπληκτική Suzy έσκυψε φορώντας την φανέλα της Barca με το όνομα του Messi, καθώς ο καλλιτέχνης πήγε να δουλέψει πάνω της, έγραψε η The Sun.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on