«Γιατί θέλουμε ένα ευτυχές τέλος; Τι λέτε για μια ευτυχισμένη συνύπαρξη; Μια ευτυχισμένη διαδικασία; Είμαστε όλοι στη διαδικασία συνεχώς», λέει η Aniston στο περιοδικό ELLE στο τευχος που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2019

«Οι άντρες, επιτρέπεται να συνεχίσουν με χαρά την πορεία τους προς την περιπέτεια. Αυτό είναι μέρος του σεξισμού και πάντα η γυναίκα είναι περιφρονημένη. Δεν είναι ποτέ το αντίθετο»

«Ίσως οι γυναίκες δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν τη δύναμη, ότι έχουν την ικανότητα να επιτύχουν μια αίσθηση εσωτερικής ευτυχίας».

Το 2017, στην ηλικία των 48 ετών, κατέλαβε την δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes με τις ηθοποιούς που είχαν τις υψηλότερες αμοιβές αφού είχε εισπράξει πολλά εκατομμύρια από διαφημίσεις προϊόντων.

Είναι έτοιμος να αρχίσει να γυρίζει τη νέα τηλεοπτική εκπομπή με τον Reese Witherspoon και τον Steve Carell. Σύντομα θα εμφανιστεί σε δύο ακόμα παραγωγές της Netflix. Το «Murder Mystery» με τον Adam Sandler, σε μια πολύ καλή ιστορία. Ένα ζευγάρι στις διακοπές τους στη Νέα Υόρκη γίνονται ύποπτοι σε μια δολοφονία ηλικιωμένων δισεκατομμυριούχων, και το «Πρώτες Κυρίες» που θα παίξει μαζί με τον με τον Tig Notaro, σε μια ιστορία για τον πρώτο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: