Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 15/1
amkm7ewkhyu1hsnktltm
Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 15/1

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη έχει κάνει την δουλειά της.

Διαβάστε τις αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα, να κάνεις νέες συμφωνίες και να συναντήσεις ανθρώπους που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το «ταμείο» σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι ευνοϊκή για να αναζητήσεις τρόπους οι οποίοι θα αποφέρουν έξτρα χρήματα στην τσέπη σου και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Σήμερα είναι εξίσου πιθανόν να σου γίνει μία πρόταση που αν την εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα μπορέσεις να έχεις κάποια έσοδα τα οποία δεν περιμένεις. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγεις είναι το άγχος, καθώς δεν θα βοηθήσει καθόλου τις αποφάσεις σου.

Σήμερα έχεις ανάγκη να ακούσεις λόγια αγάπης από τον/τη σύντροφό σου και μιας και το θέλεις, σίγουρα θα βρεις τρόπο να το καταφέρεις αρκεί να μη σε πιάσει ο εγωισμός! Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία μέχρι να αξιολογήσεις την πρώτη εικόνα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο με κάθε τρόπο. Σήμερα η συμπεριφορά σου δεν θα είναι σταθερή με αποτέλεσμα να μπερδεύεις τους γύρω σου με αυτά που θέλεις. Κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου κάνει μία παρατήρηση σχετικά με τη συμπεριφορά σου και πριν βιαστείς να εκνευριστείς σκέψου μήπως όντως έχει δίκιο. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα αρκεί να μην παρασυρθείς από την κυκλοθυμία σου, καθώς αυτή είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κάνεις πίσω σε οποιοδήποτε ζήτημα και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου, για αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα χρειάζεται «επίδειξη» αγάπης και όχι δύναμης.

Δίδυμοι

Η εξωστρέφεια σου είναι χαρακτηριστικό σου γνώρισμα όμως σήμερα δεν θα νιώθεις τόσο άνετος/η και τόσο αισιόδοξος/η ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα επικρατούν γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε καλεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις «έντονες» καταστάσεις και τοξικούς ανθρώπους. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να κρατήσεις μία απόμακρη συμπεριφορά σε γενικότερο πλαίσιο ακόμα και στους κοντινούς σου ανθρώπους, και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Προτίμησε να αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο σου σε μία δουλειά της καθημερινότητας, προκειμένου να έχεις και δικαιολογία για να αποφύγεις κάποιους!

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως ούτε ο/η σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει, όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για αυτό θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου καθώς είναι πιθανόν να σε απομακρύνει από κάποιον/α που σου αρέσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις, ζητήματα που σχετίζονται με τους φίλους σου αλλά και εθελοντικές εργασίες σε μία ομάδα. Η ημέρα θα ευνοήσει την ενασχόλησή σου με τα κοινά και ακόμα περισσότερο την ενασχόλησή σου με κόσμο, για αυτό προτίμησε να μην την περάσεις μοναχικά. Δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες ενδέχεται να εξελιχθούν σε νέες φιλίες. Ακόμα, αν τις προηγούμενες ημέρες είχε προκύψει και κάποιο θέμα ή κάποια παρεξήγηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο επεδίωξε να το λύσεις σήμερα που η ημέρα σε ευνοεί.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προτείνεις στον/τη σύντροφό σου να κάνετε κάτι παρέα με τους φίλους σας, καθώς οι συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται περισσότερο από τις αισθηματικές! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου.

Λέων

Θέματα καριέρας θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία αλλά και δεύτερες σκέψεις σχετικά με κάποιες αποφάσεις σου. Η ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να καταφέρεις κάποια πράγματα που σχετίζονται με επαγγελματικούς στόχους, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά προκειμένου να πείσεις τους ανωτέρους σου. Η επιμονή είναι η λέξη κλειδί για να καταφέρεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις τον επαγγελματικό τομέα. Επίσης προσπάθησε να αποφύγεις τα πηγαδάκια στη δουλειά και μείνε απερίσπαστος/η στο στόχο σου.

Σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη μαεστρία προκειμένου να καταφέρεις να χωρέσεις στην ημέρα και επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα, όμως εσύ μπορείς να τα καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα ραντεβού μετά τη δουλειά μπορεί να σε χαλαρώσει και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου/η πρότεινε του/ης να πάτε για ένα δείπνο, ώστε να κλείσει όμορφα η ημέρα σας.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου. Σήμερα ευνοούνται οι πνευματικές αναζητήσεις, για αυτό αφιέρωσε χρόνο για να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να κάνεις μία βόλτα σε ένα πολιτιστικό ή μουσικό δρώμενο. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου σχετική με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που θα σε ξεσηκώσει. Η ημέρα μπορεί να συνδυάσει νέες γνώσεις, πληροφορίες, διασκέδαση ακόμα και ένα ταξίδι για αυτό εκμεταλλεύσου τη στο έπακρο, καθώς θα βρεθείς ευνοημένος/η από αυτή.

Σήμερα παρακίνησε τον/τη σύντροφό σου για να δείτε μία θεατρική παράσταση ή να πάτε σε μία συναυλία καθώς η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα χώρο με κόσμο, μουσική και διασκέδαση.

Ζυγός

Η εσωστρέφεια σου θα είναι το κύριο συναίσθημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις απόμακρος/η με τους άλλους και να μην έχεις τη συνηθισμένη εξωστρεφή σου διάθεση. Ακόμα ενδέχεται να υπάρξουν «παρενέργειες» καθώς λόγω συναισθηματικών σκαμπανεβασμάτων πιθανόν να εκνευριστείς με όλους, ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σε πρακτικό επίπεδο αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με το δημόσιο ή με έναν ασφαλιστικό οργανισμό, προσπάθησε να τις διευθετήσεις άμεσα ώστε να μην τρέχεις μετά.

Σήμερα θα έχεις την τάση να νευριάζεις εύκολα όμως η ερωτική σου διάθεση θα κρατήσει τις ισορροπίες στη σχέση σου, καθώς μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα είναι εύκολο να σου ξεφύγει το αντικείμενο του πόθου σου, καθώς σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Οι σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου, τον Ταύρο. Αυτό που επιθυμείς να έχεις σήμερα είναι η επιβεβαίωση των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, καθώς μέσα από αυτή θα καταφέρεις να ανακτήσεις και την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό είναι πιθανό να σε παρασύρει και να σε κάνει να πεις περισσότερα «ναι» σε χατίρια που θα σου ζητήσουν οι άλλοι. Προσπάθησε να βάλεις σωστές προτεραιότητες και μην αφήσεις τον εαυτό σου πίσω προκειμένου να ασχοληθείς μόνο με τους άλλους. Μία συζήτηση σχετική με μία νέα συνεργασία θα ευνοηθεί πολύ σήμερα.

Η γνώμη του/ης συντρόφου σου θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα σήμερα, όμως προσπάθησε να θυμάσαι πως για τα δικά σου ζητήματα καλό θα ήταν να έχεις εσύ την ευθύνη των αποφάσεών σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία απλή συζήτηση θα δημιουργήσει ένα ζεστό κλίμα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι άλλο σήμερα για αυτό προνόησε από νωρίς και μην φορτώσεις την ημέρα σου με επιπλέον θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση προκειμένου να προλάβεις να τελειώνεις με οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες καθώς ο χρόνος θα είναι πολύτιμος! Για να είσαι σίγουρος/η πως θα καταφέρεις να μην παρεκκλίνεις από το ημερήσιο πλάνο που έχεις κάνει, αντάμειψε τον εαυτό σου μόλις τελειώσεις με κάτι που θέλεις.

Σήμερα είναι μία αρκετά απαιτητική ημέρα για αυτό θα πρέπει να προνοήσεις από νωρίς αν θέλεις να προλάβεις να δεις και τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της ημέρας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα βοηθήσει αισθητά στη διάθεσή σου καθώς θα την κάνει πολύ καλύτερη. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου στην άκρη και να αφιερώσεις χρόνο στη διασκέδασή σου και σε πράγματα που αγαπάς. Αν σου προτείνει ένας φίλος σου μία βόλτα μην την αρνηθείς καθώς θα είναι μία ευκαιρία για να περάσεις καλά! Σήμερα ενδέχεται να σε πιάσει και καλλιτεχνικός οίστρος και δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, το οποίο θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σε κάνει να νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό φρόντισε να τα φέρεις σε προτεραιότητα. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αφιέρωσε του χρόνο και αν είσαι ελεύθερος/η αφιέρωσε χρόνο σε νέες γνωριμίες και στο φλερτ.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου θα βρεθούν στο επίκεντρο σήμερα και δεν θα χρειαστούν πολλά, παρά μόνο μια ασήμαντη αφορμή για να ανάψουν τα αίματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει οικογενειακές αναταράξεις με αφορμή ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Η συμπεριφορά σου μπορεί να μη βοηθήσει την κατάσταση καθώς είναι πολύ πιθανό με αφορμή ζητήματα του παρόντος να αρχίζεις να θυμάσαι και ζητήματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην επαναφέρεις στο προσκήνιο ιστορίες που έχουν κλείσει καθώς δεν θα σου προσφέρουν κάτι παραπάνω για να βρεις το δίκιο σου, αντιθέτως θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου αλλά προσπάθησε έστω να μην του/ης μεταφέρεις νεύρα τα οποία προέρχονται από άλλους. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως θα έχεις την τάση να παρεξήγησε εύκολα σήμερα και αυτό μπορεί να «κοστίσει» μία πρόσφατη γνωριμία.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή δημιουργώντας ένα όμορφο και ευδιάθετο κλίμα οπουδήποτε και αν πας. Οι πρώτοι που θα καταλάβουν την καλή σου διάθεση θα είναι οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς οι συναντήσεις μαζί σου σίγουρα θα τους φτιάξουν την ημέρα. Αφιέρωσε χρόνο σε εκείνους καθώς και οι συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά καθώς θα είσαι επιρρεπής σε αγορές, οι οποίες ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε δημόσιες σχέσεις με συγγενείς και φίλους, καθώς θα είσαι τόσο εξωστρεφής που θα είναι δύσκολο να κλειστείς στο σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή, καθώς θα σε φέρει κοντά με αυτόν/ην που επιθυμείς.

Πηγή: e-zwdia.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα