Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα η Δήμητρα Κωστάκη. 

Εντυπωσιακή, όπως όλα τα κορίτσια εκείνης της εποχής, έκανε λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Παντρεύτηκε τον διάσημο κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του και χώρισαν αφού απέκτησαν δίδυμα παιδιά.

Μετά το χωρισμό της, τρεις μήνες για την ακρίβεια μετά, γνώρισε τον μέλλοντα και τωρινό συζύγό της Γιώργο Πράσινο. Ο σύζυγος της Δήμητρας Κωστάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο είναι στρατιωτικός και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ..

 «Έφυγα από το μόντελινγκ γιατί βαρέθηκα. Ήμουν στο θέατρο Τέχνης εκείνη την περίοδο ως γκεστ, ήμουν στον ΑΝΤ1, στις Γάτες, με τη Μπέττυ Μαγγίρα, και δούλευα και στο εξωτερικό ως μοντέλο. Κουράστηκα, βαρέθηκα, ήθελα άλλα πράγματα, ήθελα να κάνω οικογένεια και τα σταμάτησα όλα. Άλλαξα και κινητό για να μην με βρίσκουν. Όταν τελειώνει κάτι σε μένα, τελείωσε. Τα παιδιά μου ακόμα ντρέπονται που είμαι μοντέλο. Με βλέπουν οι φίλοι τους και τους λένε τη γνωστή ατάκα “η μαμά σου, τι mιlf…”. Όταν πατάς τα 40 παίρνεις και τον τίτλο της Mιlf», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κωστάκη.

Δείτε τη στο instagram το facebook I και στο facebook II

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: