Κάτι από Ούμα Θέρμαν στο Pulp Fiction θύμισε η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram. Μόνο όσον αφορά το μαλλί και την αλλαγή από ξανθό σε μελαχρινό. Γιατί κατά τ΄άλλα τα ρούχα που φοράει είναι απείρως πιο σέξι από αυτά που φορούσε η Ούμα στην ταινία του Ταραντίνο. Αν πάρουμε ως κριτήριο τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Ιωάννα είναι η πιο σέξι Ελληνίδα.

Σε κάθε της σημείο έχει μια υπεροχή. Μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία. Ακόμα όμως κι αν διευρύνουμε τα κριτήρια μας, πολύ δύσκολα θα βγει από τα υψηλά στρώματα. Πεντάδα τουλάχιστον.

Η αλήθεια είναι πως η πεντάδα της ανήκει μόνο με το μακρύ ξανθό μαλλί. Το κοντό και μελαχρινό δεν αναδεικνύει τόσο τα χαρακτηριστικά της. Όχι ότι μας χαλάει. Άλλωστε, ό,τι κι αν έχει κάνει στα μαλλιά της η Ιωάννα Τούνη, ελάχιστα μπορούν να ενοχλήσουν εφόσον αυτό που συμβαίνει λίγο νοτιότερα στο κορμί της είναι σαν και των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στην τρίτη φωτογραφία. Εκεί η Ιωάννα αποκαλύπτει τι φοράει, με το μαύρο και διάφανο κορμάκι της να διαθέτει ένα βαθύ ντεκολτέ που εκείνη μπορεί να το υποστηρίξει.