Στο πνεύμα της ημέρας κινήθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ως Μάρθα Καραγιάννη και μαζί με τους συνεργάτες της χάρισαν κέφι στους τηλεθεατές.

Μια από τις εκπλήξεις ήταν όταν στο πλατό εισέβαλε η Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μεταμορφώθηκε σε Βλαχοπούλου και και έκανε τη μοδίστρα από τη ταινία, «Η Παριζιάνα» φορώντας μάλιστα και τακούνια.

Απολαύστε το σχετικο βίντεο που ακολουθεί:

 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα.
 
Η Λίτσα Πατέρα κλέβει τις εντυπώσεις και τη φετινή Τσικνοπέμπτη, έχοντας κάνει την καλύτερη μεταμφίεση στην ελληνική τηλεόραση! Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή της εμφάνιση ως καμαριέρα που είχε αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό φέτος η γνωστής αστρολόγος επέλεξε ένα εντελώς κόντρα ρόλο.
 
Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν εντυπωσιακή έναρξη ως Καραγιάννη, Λιάσκου, Προκοπίου, Βουτσάς, Βογιατζής, στο «Μένουμε πάντα παιδιά». Μετά την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής χορογραφίας τους, κάποιος μπήκε με την πραμάτεια του στο πλατό…

Καλύτερα να μην το περιγράψουμε, πρέπει να το δείτε.

 
Τσικνοπέμπτη: Η Σκορδά πνίγηκε όταν την είδε την Λίτσα Πατέρα


Την είχαν χάσει από το πρωί. Μπήκε ξαφνικά στο πλατό και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Τηρώντας το τηλεοπτικό έθιμο, οι συντελεστές του Πρωινό ετοίμασαν για την Τσικνοπέμπτη μια εντυπωσιακή έναρξη αλά Γοργόνες και Μάγκες. Ήταν όλοι από την πρωινή παρέα εκεί αλλά έλειπε κάποιος, και δεν ήταν άλλη από την Λίτσα Πατέρα.

Η γνωστή αστρολόγος ήταν εξαφανισμένη από το πρωί και ξαφνικά μπήκε στο πλατό την ώρα του τσικνίσματος, αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ η Φαίη Σκορδά πνίγηκε βλέποντας την αμφίεση που είχε επιλέξει η Λίτσα Πατέρα.
 
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε τον λόγο:

 
Δείτε όλη την εκπομπή: