Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο «Mr Travel», λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, στην οποία θα δούμε την Πάμελα Άντερσον, μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει στον παρουσιαστή πως ο μεγάλος του φόβος είναι τα πουλιά.

«Δεν είμαι όπως ήμουν οικονομικά αλλά δεν με νοιάζει, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ευτυχισμένος με τις εκπομπές. Όταν έγινε αυτό με την εταιρία μου έφυγαν όλοι από δίπλα μου. Σήμερα έχω πέντε φίλους και χίλιους γνωστούς. Βέβαια αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις κι εγώ έκανα πολλά. Εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου, ήμουν λίγο ανώριμος όταν είχα βγει στους καλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου, ήταν λίγο νωρίς, αν ερχόταν τώρα ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε λίγο αργότερα απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη για το αν θα ασχοληθεί ξανά με τις επιχειρήσεις:

«Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα στο ντουλάπι για να φάω. Προτιμώ λίγα και καλά και συνετά όλα θα γίνουν. Φοβάμαι. Πιο πολύ από τα πουλιά φοβάμαι να κάνω κάτι γιατί ξέρω ότι θα πάει καλά, αλλά μετά αν πέσει πάλι; Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά αυτό που αντιμετώπισα τότε», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ανάμεσα σε άλλα αναφορά έκανε και στις σκέψεις του να αυτοκτονήσει.

«Είχα σκεφτεί να βάλω τέλος στη ζωή μου. Είμαι στο γραφείο της εταιρίας, στη Νέα Υόρκη, βλέπω το Central Park, και έλεγα “τι θα κάνω; Θα γυρίσω στην Ελλάδα φτωχός; Ντρέπομαι! Καλύτερα να πεθάνω”. Ήμουν στον 32ο όροφο.  Κοίταγα από κάτω, ξανακοίταγα, ξανακοίταγα. Κατεβαίνω στον 3ο που ήταν τα άλλα γραφεία και λέω στα παιδιά ότι δεν είμαι στα καλύτερά μου και έρχεται η αδερφή μου και μου λέει “να σου πω, τα είχες και πριν; Μόνος σου δεν τα έκανες; Θα τα ξανακάνεις”. Και είπα ότι θα ξανασηκωθώ και θα τα κάνω», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του It’s Show Time.

«Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα και τίποτα να φάω»

Η γνωριμία με τον Ντόναλντ Τραμπ και το εισιτήριο στον Justin Bieber

Ο Νίκος Κοκλώνης διηγήθηκε πώς γνώρισε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προτού γίνει πρόεδρος. Μέσω μίας κοινής τους γνωστής στην Αμερική, παρουσιάστηκε στον Τραμπ και του ζήτησε οικονομική βοήθεια και μάλιστα ο Τραμπ παζάρεψε τα χρήματα. Τελικά έδωσε στον Νίκο 1,7 εκατομμύρια τα οποία πήρε πίσω στο ακέραιο.

Αντίστοιχα, όταν ο Justin Bieber είχε συλληφθεί στην Αμερική να οδηγεί μεθυσμένος και πολύς κόσμος ζητούσε να φύγει από την Αμερική ( σ.σ. ο τραγουδιστής είναι Καναδός), ο Νίκος Κοκλώνης του πήγε ένα εισιτήριο της Airfast Tickets χωρίς επιστροφή στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν.

 

Ο Νίκος έδωσε λεπτομέρειες και για το νέο του σόου. Αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη φάρσα για την Pamela Anderson αλλά και ότι σε επόμενα επεισόδια θα φέρει μέλος από την οικογένεια Kardashian!

Η πρόσκληση στον Γρηγόρη και ο έρωτας

Ο Νίκος προσκάλεσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις δύο εκπομπές του ενώ αναφέρθηκε σε άγνωστες λεπτομέρειες από το Celebrity Travel. Ομολόγησε ότι ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, δημιουργικό και καταστροφικό, ενώ αυτή την περίοδο εξομολογήθηκε ότι «κάτι πάει να γίνει» στον τομέα αυτό της ζωής του.