Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
okhgqot12kufqp4lqwva
Lifestyle

Τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση Μακρυπούλιας -Χατζηγιάννη;

Είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχει µόνο καπνός, αλλά υπάρχει και φωτιά στα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για την σχέση Μακρυπούλιας -Χατζηγιάννη.

Όλα αυτά τα εννέα χρόνια που είναι µαζί, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν διαβάσει άπειρες φορές να τους χωρίζουν και να τους ξαναενώνουν.

Εκείνοι απλά χαµογελούσαν, διασκεδάζοντας µε τις φήµες για τη σχέση τους. Κανείς από τους δύο δεν µπήκε ποτέ στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήµη. Συνήθως ακολουθούσε κάποια κοινή τους εµφάνιση ή ένα τρυφερό ενσταντανέ στα social media από χαλαρές στιγµές τους στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης τους, που αρκούσαν για να κλείσουν τα στόµατα, όπως αναφέρει το gossip-tv.gr

Τώρα, όµως, είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχει µόνο καπνός, αλλά υπάρχει και φωτιά στα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται περί σοβαρής κρίσης ανάµεσά τους. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού µαρτυρούν πως η Ζέτα τον τελευταίο καιρό έδειχνε ιδιαίτερα προβληµατισµένη τόσο στα γυρίσµατα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, του «Rouk Zouk», όσο και στα παρασκήνια της παράστασης «Γιούγκερµαν» στο θέατρο «Πορεία», όπου πρωταγωνιστεί µε τον Γιάννη Στάνκογλου.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε πως οι δυο τους αποφάσισαν πρόσφατα να µείνουν για λίγο καιρό χώρια και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Εκείνη έφυγε για λίγο από το σπίτι όπου ζούσαν τα τελευταία χρόνια µαζί στη Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της στον Κεραµεικό, όπου ζει η οικογένειά της. Μάλιστα, στην ίδια γειτονιά ο αδελφός της διατηρεί µεζεδοπωλείο. Ήθελε να βρίσκεται κοντά στα αγαπηµένα της πρόσωπα και απερίσπαστη να σκεφτεί το µέλλον της µε τον γνωστό τραγουδοποιό.

Ο κυριότερος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε µια τέτοια κατάσταση, σύµφωνα πάντα µε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δυο τους, είναι η κόπωση που έχει επέλθει µε το πέρασµα των χρόνων. Ο Μιχάλης και η Ζέτα, από τον πρώτο κιόλας καιρό, µοιράζονταν αδιάκοπα την καθηµερινότητα, µε τις χαρές και τον ροµαντισµό, αλλά και µε τα προβλήµατα και τις εντάσεις. ∆εν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι διανύει περίοδο κρίσης. Πάντα, όµως, µέχρι σήµερα, µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κατάφερνε να βγάζει αλώβητο τον έρωτά του από τέτοιες «παγίδες». Άλλωστε, γνώριζαν και οι δύο πως τα συναισθήµατα που µοιράζονταν όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δυνατά και βαθιά για να απειληθεί η σχέση τους, έστω και στο ελάχιστο.

Μπορεί αυτόν τον καιρό η ατµόσφαιρα ανάµεσά τους να είναι κάπως ηλεκτρισµένη, όµως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δείχνει να έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ώστε να λάβει σύντοµα τέλος αυτή η δύσκολη περίοδος για τη σχέση τους. Άλλωστε, εννέα χρόνια µετά, πιο ώριµοι και πιο συνειδητοποιηµένοι, έχουν και την ανάλογη εµπειρία για να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Σύµφωνα µε το περιβάλλον τους, ο αγαπηµένος τραγουδοποιός έχει αποφασίσει να δώσει τον χώρο που χρειάζεται η σύντροφός του για να ηρεµήσει και να σκεφτεί, δείχνοντάς της όµως καθηµερινά το ενδιαφέρον του για εκείνη και υπενθυµίζοντάς της τους λόγους για τους οποίους είναι µαζί τόσα χρόνια. Στενοί τους φίλοι εκτιµούν ότι οι προσπάθειες του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ευοδωθούν και θα συνεχίσουν οι δυο τους την ιστορία αγάπης τους, χωρίς γκρίζα σύννεφα.