Ο παίκτης αρχικά όταν μπήκε στο παιχνίδι δήλωσε ενθουσιασμένος με την Κύπρια παίκτρια, την Άννα Ελευθερίου. Όταν η ίδια μετά το σκάνδαλο με το βίντεο που ακούστηκε να λέει «με καμία δεν ταιριάζω, ας όψεται ότι πρέπει να παίξω», η ίδια του ζήτησε να μείνουν φίλοι καθώς θεώρησε ότι έπαιζε με τα συναισθήματα της.

Ο παίκτης κατευθύνθηκε προς την καινούρια παίκτρια την Ιόλη Κεσίδου, με την οποία μέχρι χθες δήλωνε ότι έχει σχέση. Στο χθεσινό επεισόδιο του ρουμανικού Power of Love όμως, όλα αυτά φαίνεται πως δεν ισχύουν.

Χθες παίκτρια του ρουμάνικου POL αποκάλυψε ότι η Roxana, μιλάει μέσω τηλεφώνου με τον Αλέξανδρο. Μετά το σκάνδαλο η παραγωγή αποφάσισε να τον καλέσει στο gala του ρουμάνικο POL και να αποκαλύψει ο ίδιος τι ακριβώς συμβαίνει.

 Ο Αλέξανδρος δήλωσε ότι γνώρισε την Roxana στα παρασκήνια του στούντιο όπου γυρίζονται τα επεισόδια για το POL και της ζήτησε το τηλέφωνό της και στην συνέχεια να βγούνε για φαγητό. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη γιατί θεώρησε ότι παραβιάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Τότε η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θέλει να έχει χρόνο με την ρουμάνα παίκτρια στο κόκκινο δωμάτιο, και ο ίδιος με χαρά απάντησε ναι.

Η συνέχεια; Kαυτή! Αφού το κόκκινο δωμάτιο είχε χορό αλλά και καυτά φιλιά.

 Μετά την προβολή του βίντεο η Ιόλη δέχθηκε πολλά μηνύματα όσον αφορά τον Αλέξανδρο από τον κόσμο, με την ίδια να αναρτά στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το εξής μήνυμα:

«Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από εχθές σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο, τον πλέον σύντροφο μου! Δεν θα πάρω θέση στο γεγονός, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της παραγωγής το gala έχει γυριστεί πριν ξεκαθαρίσουμε την σχέση που έχουμε με τον Αλέξανδρο. . Φυσικά και ενοχλήθηκα με αυτό που είδα αλλά δεν μου πέφτει λόγος...»