Νέα κρίση περνά η σχέση της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αυτή τη φορά για τα μάτια ενός ΜasterChef. Τι ήθελε η πρώτη να «κόψει» στον αέρα το βίντεο των συνεργατών τηw, που αφορούσε στο reality μαγειρικής;

«Δεν συμφωνώ με αυτά που ακούγονται στην εκπομπή και παρακαλώ όταν παίζονται αυτά στην τηλεόραση να μην κάνουμε αναπαραγωγή», έλεγε εκείνη την ημέρα με έντονο ύφος. Άμεση ήταν η αντίδραση από το «Happy day», με την οικοδέσποινα να σχολιάζει την επόμενη μέρα: «Όταν κάτι δεν ταιριάζει με την αισθητική σου, αγαπητή μου, δεν το προβάλλεις. Πρώτα το προβάλλεις και μετά λες ότι είναι ό,τι πιο τραγικό υπάρχει στην τηλεόραση;».

Ήταν ξεκάθαρο πωw αναφερόταν στο «Πρωινό», χωρίς να θίγει ονόματα, μία κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά, η οποία, ωστόσο, έβαλε μία άνω τελεία και υπερασπίστηκε και εκείνη με τη σειρά τηw τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα τον Νίκο Παρτσώλη, που παρέδωσε το επίμαχο βίντεο.

«Εκείνο το βιντεάκι που σταμάτησα στον αέρα (…). Εγώ αυτό, αγαπητή μου, πώς μπορώ να το ελέγξω;», είπε, πετώντας το «καρφάκι της» στην απέναντι πλευρά.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι δυο παρουσιάστριες πρόκειται να τα βρουν ή η σχέση τους δοκιμάστηκε εκ νέου, αναφέρει το «Τv kous kous».