Ο δεύτερος κύκλος του «GΝΤΜ» είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται πλέον και από τα τρέιλερ που άρχισε να μεταδίδει το Star.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Το «Τv Εθνος» δημοσίευσε την αίτηση συμμετοχής και όλα όσα οφείλει να απαντήσει κάθε κορίτσι που ονειρεύεται μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Πέρα από τις κλασικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο ηλικία, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, χόμπι και ενδιαφέροντα) οι υποψήφιες μοντέλες θα πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ένα από τα Next Top model.

Επίσης καλούνται να περιγράψουν τον εαυτό τους, να ορίσουν το όνομα του διάσημου ειδώλου τους, να ονοματίσουν αιτιολογώντας το αγαπημένο τους μοντέλο, καθώς και τους αγαπημένους τους σχεδιαστές μόδας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Επιπλέον, όλες όσες θέλουν να βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής πρέπει εκ των προτέρων να απαντήσουν στην εξής ερώτηση:

«Τι δεν θα έκανες σε μια φωτογράφηση;».

Επίσης στη λίστα των ερωτημάτων η υποψήφια καλείται να δώσει μια απάντηση στα εξής:

«Θα υπάρχουν κάμερες που θα σε καταγράφουν όλη την ώρα. Θεωρείς ότι θα είσαι άνετη όταν θα σου ζητηθεί να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μπροστά στην κάμερα;».

Πάντως η εκκίνηση της προετοιμασίας του «GΝΤΜ 2» δόθηκε και μέσω ανάρτησης της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία από το instagram ενημέρωσε το κοινό της για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας με μια φωτογραφία-κολάζ όπου εμφανίζονται οι τέσσερις κριτές με φόντο τον Πύργο του Αΐφελ και η Ζενεβιέβ με την Ελενα Χριστοπούλου σαν άγγελοι.