Δύσκολες οικογενειακές στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο πατέρας της Τζέιμ δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπου χρειάστηκε να κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του 66χρονου Σπίαρς καταρράκωσε την εύθραυστη ψυχική υγεία της Μπρίτνεϊ, η οποία πριν μία εβδομάδα αποφάσισε να μπει οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να λάβει τη φροντίδα των ειδικών. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» θα παραμείνει στην κλινική για έναν μήνα.

Η ιδέα ότι ο πατέρας της μπορεί να μην τα καταφέρει σε αυτή την τόσο δύσκολη μάχη, έχει «λυγίσει» την τραγουδίστρια. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις αρχές του χειμώνα και τότε η Σπίαρς μέσα από τα social media της είχε ανακοινώσει στους φαν της ότι θα ακυρώσει τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας προκειμένου να είναι δίπλα στον πατέρα της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Άλλωστε, πριν 11 χρόνια και συγκεκριμένα το 2008, όταν η τραγουδίστρια αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που είχαν κοστίσει και στην καριέρα της, αλλά κυρίως στη σχέση της με τους δύο γιους της, ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και πάλι. Και τώρα, η κόρη του αισθάνεται ότι πρέπει να πράξει το ίδιο. Αλλά οι γιατροί τους έχουν εξηγήσει ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά κρίσιμη περιπέτεια, πράγμα που καταρράκωσε την 37χρονη σταρ.