Μπορεί να πέρασε δύσκολα χρόνια µε την απώλεια των γονιών της από καρκίνο, όµως σήµερα, πιο δυνατή από ποτέ, χαµογελά και πάλι. Η Αποστολία Ζώη είναι ένα πολυτάλαντο πλάσµα. Το 2019 είναι η χρονιά της, αφού το νέο της τραγούδι, «Μου ’χεις καταστρέψει τη ζωή», που κυκλοφορεί από τη Heaven Μusic, σηµειώνει µεγάλη επιτυχία, ενώ ξεκίνησε το πρώτο της θεατρικό ταξίδι µέσα από το έργο «Ζητείται ψεύτης» στο «Παλλάς». «Είµαι σε έναν υπέροχο θίασο. Το απολαµβάνω, αισθάνοµαι ηρεµία πάνω στη σκηνή και πειραµατίζοµαι, καθώς έχω την ελευθερία από τον σκηνοθέτη, Πέτρο Ζούλια. Μάλιστα, η παράσταση πάει τόσο καλά, που πήραµε παράταση µέχρι τις 19 Μαΐου», αναφέρει. Το θέατρο την «πολιορκεί» χρόνια τώρα, καθώς, όπως λέει, «είχα αρκετές προτάσεις, ακόµα και για πρόζα, όµως τις είχα απορρίψει. ∆εν µε ενθουσίασε κάτι, δεν µε συνεπήρε». Ωστόσο, υπήρχε και η δύσκολη περίοδος µε τους γονείς της και την περιπέτεια µε την υγεία τους, που δεν της επέτρεπε να αφοσιωθεί στη δουλειά της. «Τα προηγούµενα χρόνια είχα ζητήµατα οικογενειακά. ∆εν µπορούσα να είµαι αφιερωµένη, γι’ αυτό και δεν µου έρχονταν οι προτάσεις που θα µου έπαιρναν το µυαλό. Χαίροµαι που τελικά ήρθε αυτή η παραγωγή, για να πω το “ναι”, καθώς δικαιώθηκα».

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥ∆Ι. Οσο για το νέο της τραγούδι, «Μου ’χεις καταστρέψει τη ζωή», δηλώνει πως «είναι µεγάλη χαρά. Μπορείς να βάλεις και τα κλάµατα όταν ο κόσµος αγκαλιάζει το “παιδί σου”». «Εχω ξεκινήσει µε πολλή όρεξη, θέλω να δοκιµαστώ και να εξελιχθώ. Επίσης, είµαι χαρούµενη, καθώς ετοιµάζω ακόµα µία φιλανθρωπική συναυλία για τον καρκίνο. Η πρώτη έγινε τον Νοέµβριο για τον Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκοµείου “Αγιοι Ανάργυροι” και τον Ιούνιο θα επαναληφθεί για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών (ΚΕΦΙ). Τις συναυλίες τις αφιερώνω στους γονείς µου, που έφυγαν και οι δύο από καρκίνο. Από εκεί ψηλά, βοηθούν τον κόσµο...», δηλώνει. Στις σχέσεις της µε τους ανθρώπους η Αποστολία Ζώη νιώθει τυχερή. Ωστόσο, έχει την εµπειρία της προδοσίας. «Συνέβη και αµέσως έγινε διαγραφή. Ηταν χοντρό όλο αυτό. Ηταν η καλύτερή µου φίλη. Ηταν τόσο δυνατή η αγάπη, αλλά και τόσο δυνατό το τέλος, που δεν υπήρχε κανένα ερωτηµατικό. Είναι κάποια πράγµατα που δεν τα συγχωρείς». Υπάρχει κάτι που θα άλλαζε στον εαυτό της; «Εχω ήδη αρχίσει να κάνω µια αλλαγή. Είµαι πιο ανέµελη. Ηµουν µόνιµα σε µια ευθύνη του εαυτού µου, αλλά και των άλλων. Τώρα είµαι πιο χαρούµενη». Γυναίκα µε τσαγανό, αλλά και µε δυνατή θέληση, αποκαλύπτει ότι κατάφερε σε µία µέρα να κόψει το τσιγάρο. «Οταν έχασα τη µητέρα µου το έκοψα, ενώ όταν έχασα τον πατέρα µου το ξεκίνησα. Αφού τον έχασα, στα σαράντα του, είπα πως, αν καταφέρω να κάνω τη συναυλία για τον καρκίνο, αν γίνει πραγµατικότητα, κάτι που µου είχε ζητήσει και η µαµά µου, δεν θα το ξαναβάλω στο στόµα µου. Την επόµενη µέρα της συναυλίας έκανα όσα τσιγάρα είχα πάνω µου και το έκοψα», παραδέχεται.

ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ. Σχετικά µε τις προσωπικές της σχέσεις, αναφέρει ότι «το θέµα είναι να εξελίσσεσαι και να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα η ζωή σου από όταν είσαι µόνη σου. Αν δεν συµβαίνει αυτό, γιατί να είσαι µε κάποιον; ∆εν του χρωστάς και δεν σου χρωστάει». Η ίδια εξηγεί πως ο γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά της. «Αν παντρευτώ, θα είναι παρορµητικό. Ναι, έχω δεχτεί πρόταση γάµου, καθώς οι σχέσεις που είχα ήταν σοβαρές. Οµως, δεν το τόλµησα. Με τροµάζει η κοινωνία που είναι τόσο “fast food” και πρέπει να αισθανθώ µεγάλη ασφάλεια και εµπιστοσύνη για να παντρευτώ, γιατί είµαι ροµαντική και θέλω να κρατήσει για πάντα», τονίζει. Οσο για το αν της έχει χτυπήσει η µητρότητα το καµπανάκι, καταλήγει: «Μεγάλωσα σε µια δεµένη οικογένεια, που την έχω πρότυπο, και θα το έκανα αν υπήρχαν οι συνθήκες για να µεγαλώσει ένα παιδί όµορφα».