Ο Τζώρτ Στεφανόπουλος είναι από τους πιο διάσημους πολιτικούς και δημοσιογράφους σε όλο τον πλανήτη, από τους πιο λαοφιλείς και αγαπητούς στο κοινό όλων των ηλικιών.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση, οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν ανάμεσα στις πρώτες προσωπικότητες με θετική γνώμη του κοινού.

 
 
 
View this post on Instagram

Bond. George Bond. #saturdaynight

A post shared by Ali Wentworth (@therealaliwentworth) on

Αυτή τη φορά όμως το όνομα του βρέθηκε πρωτοσέλιδο παντού, για έναν διαφορετικό λόγο. Η σύζυγος του, Ali Wentworth, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, δίνοντας συνέντευξη, στην οποία εξυμνεί τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, μετά από 17 χρόνια γάμου.

Στο βιβλίο της «Go ask Ali», δηλώνει πως κάνουν σεξ πολλές φορές την εβδομάδα, και αυτό είναι η αιτία που έχουν χάσει φίλους.

«Όταν φτάνει η στιγμή που με ρωτάνε "Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τον άντρα σου;", παίρνω βαθιά ανάσα και το λέω! Έχω χάσει φιλίες εξαιτίας αυτής της ερώτησης.

Οι γυναίκες ουρλιάζουν λες και τους εξομολογήθηκα πως πυροβόλησα τον σκύλο μου. Μια από αυτές πάντα κοπανάει το χέρι της στο τραπέζι. Κάποτε μια φίλη μου έσπασε ένα ποτήρι από το σοκ. Συγγνώμη που θέλουμε ο ένας τον άλλο. Χριστέ μου!» αναφέρει χαρακτηριστικά στο pagesix.com