Το βράδυ της Κυριακής το Your Face Sounds Familiar ήταν αφιερωμένο στην Eurovision. Οι παίκτες μεταμορφώθηκαν σε τραγουδιστές και τραγουδίστριες που ανέβηκαν στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού τα προηγούμενα χρόνια κι εντυπωσίασαν οι περισσότεροι με την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, εκείνη που πραγματικά ξεχώρισε και αναδείχθηκε και μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Η ράπερ, φέτος, έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 και το ίδιο έκανε και το βράδυ της Κυριακής, όπου μεταμορφώθηκε σε… Κοντσίτα.


Η ομοιότητα της με τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού από την Αυστρία, το 2014 ήταν εντυπωσιακή, αποσπώντας τα εύσημα τόσο από την κριτική επιτροπή και τους συμπαίκτες της, όσο και από το κοινό. Ωστόσο, τα εύσημα της ίδιας της Κοντσίτα Βουρστ είναι αυτά που σίγουρα θα χαροποιήσουν περισσότερο την Κατερίνα Στικούδη.

Η νικήτρια της Eurovision 2014 αναδημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία της Ελληνίδας τραγουδίστριας, προσθέτοντας μία μεγάλη καρδιά και σχολιάζοντας «Τόσο χαρούμενη».