Ο Περικλής Στεργιανούδης ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου κύκλου του Fame Story.

Μπορεί από τότε, να έχουν περάσει δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, αλλά όλοι τον θυμούνται, καθώς κατάφερε να ξεχωρίσει, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι.

Πριν μερικά χρόνια μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ήταν το πρόσωπο εκείνης της τηλεοπτικής σεζόν. Ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του «Fame Story3».Μπορεί να δέχτηκε σκληρή κριτική και να βρέθηκε πολλές φορές προτεινόμενος, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τον ήθελε νικητή. Έτσι, τον ψήφισε και του έδωσε τη νίκη και 250.000 ευρώ, τότε.

Η συνέχεια στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου ήταν σύντομη για τον νικητή του reality, αφού μετά την κυκλοφορία του δίσκου του και έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, εκείνος, παίρνει την απόφαση να πάει στην Αυστραλία και μετέπειτα στην Γερμανία και ν’ ασχοληθεί με εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια, ο Περικλής Στεργιανούδης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Θεσσαλονίκη. Όσοι τον συναντούν στον δρόμο τον αναγνωρίζουν αμέσως, αφού δεν έχει αλλάξει αρκετά.

Πριν μερικά χρόνια μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ήταν το πρόσωπο εκείνης της τηλεοπτικής σεζόν. Ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του «Fame Story3». Μπορεί να δέχτηκε σκληρή κριτική και να βρέθηκε πολλές φορές προτεινόμενος, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τον ήθελε νικητή. Έτσι, τον ψήφισε και του έδωσε τη νίκη και 250.000 ευρώ, τότε.

Χρήματα που όμως αυτή την στιγμή δεν τα έχει διαθέσιμα.

«Είναι πικρή ιστορία. Επένδυσα τα λεφτά μου σε μια ασφαλιστική εταιρεία, της οποίας το κράτος διέκοψε την λειτουργία. Και τα τελευταία δύο χρόνια άφησε 230.000 συμβόλαια ακάλυπτα και 1 εκ. ανθρώπους να περιμένουν μια λύση. Αλλά όπως είπαμε «Ελλάς το μεγαλείο σου». Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να συμβαδίσω με την ελληνική νοοτροπία», δήλωσε ο Περικλής Στεργιανούδης στο gossip-tv.gr, ενώ αποκάλυψε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα αξιοποιούσε διαφορετικά το χρηματικό έπαθλο, αλλά δεν ξέρει το πώς.

Δείτε την σχετική φωτογραφία που ακολουθεί: