Η πρωταγωνίστρια της επιτυχηµένης σειράς του Alpha, «Τατουάζ», τους τελευταίους µήνες ζει τον έρωτα στον πλευρό του επιχειρηµατία Λάµπρου Λάζαρη!

Αν και οι φήµες την ήθελαν ζευγάρι µε τον Στέφανο Μιχαήλ, άλλος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Οι δυο τους, αν και δεν κάνουν συχνά κοινές εµφανίσεις, αφού η ∆ανάη ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισµάτων της σειράς, πριν από λίγες µέρες εθεάθησαν σε µεγάλο εµπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηµατίας έκαναν τα ψώνια τους, ενώ φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Άλλωστε η κούκλα πρωταγωνίστρια είναι αρκετά γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η ίδια δεν έχει εµφανιστεί ποτέ µε ανδρική συντροφιά και φυσικά τα βλέµµατα όλων έπεσαν πάνω στο ζευγάρι.

Το «Secret» της εφημερίδα Παραπολιτικά έψαξε και έµαθε πληροφορίες για τον άνδρα δίπλα της, ο οποίος είναι γνωστός στον επιχειρηµατικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Λάµπρος Λάζαρης είναι γύρω στα 30, επιχειρηµατίας στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο, ενώ πέρσι από το «Aspro Seaside» που διατηρεί στην Πάρο πέρασαν πολλά γνωστά ονόµατα.

 Η ∆ανάη Παππά από τότε που άρχισε να απασχολεί τα µέσα µαζικής ενηµέρωσης λόγω του «Τατουάζ» δεν µίλησε ποτέ για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, πριν από έναν µήνα περίπου µιλώντας στην κάµερα του «Happy Day» ξεκαθάρισε για πρώτη φορά πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάµεσα σε εκείνη και τον συµπρωταγωνιστή της, Στέφανο Μιχαήλ. «∆εν είµαστε µαζί µε τον Στέφανο. Αυτή η καραµέλα τελειώνει», είχε πει. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλει καθόλου να µιλά για τα προσωπικά της. Άλλωστε είναι πολύ µικρή και είναι νωρίς να γνωρίζει τι µέλλον θα έχει η σχέση της. Αυτή την περίοδο η πανέµορφη ∆ανάη Παππά συνεχίζει τα γυρίσµατα για το «Τατουάζ», ενώ τις ηµέρες του Πάσχα, όπως όλα δείχνουν, θα τις περάσει µε τον νέο της σύντροφο. Η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσµου µέσα από την τηλεοπτική της εµφάνιση.

Κατάγεται από τα όµορφα Επτάνησα και συγκεκριµένα την Κέρκυρα. Από µικρή ηλικία ασχολήθηκε µε τον χορό και στην ηλικία των 16 ετών πήγε στην επαγγελτική σχολή HOPA, από όπου και αποφοίτησε µε άριστα! Έκανε κάστινγκ για πολλές σειρές και συμμετείχε και σε µια αµερικανική παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα, το «With a kiss I die».

Από εκεί την είδε ο σκηνοθέτης της σειράς «Τατουάζ», Ανδρέας Γεωργίου, και τη ρώτησε αν ενδιαφέρεται να συµµετέχει στη σειρά. Περνάει την οντισιόν και κερδίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.