Με δυο κορίτσια από τα παλιά, τη Λέα Σεϊντού ως «Δρ. Μάντλιν Σουάν» και τη Ναόμι Χάρις ως «Ιβ Μανιπένι» και δυο την να ντε Άρμας και Λασάνα Λιντς, παρουσιάστηκε το καστ της επόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες σε ένα χρόνο, τον Απρίλιο του 2020.

Θα είναι το 25οφιλμ του «Πράκτορα 007» και η Πέμπτη για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Οι συντελεστές της νέας ταινίας, μεταξύ των οποίων και ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα, αποκάλυψαν ολόκληρο το καστ, παρουσιάζοντας και τον Ράμι Μάλικ που φέτος βραβεύτηκε με όλα τα βραβεία, Όσκαρ, Χρυσή σφαίρα και Μπάφτα για την εκπληκτική του ερμηνεία ως Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, πρόκειται να υποδυθεί τον «κακό» στην ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Η παρουσίαση έγινε στη Τζαμάϊκα, στο σπίτι του Ίαν Φλέμινγκ.

Τα νέα κορίτσια που θα δούμε το 2020 στο πλευρό του μυστικού πράκτορα είναι δύο: Η 30χρονη Άνα ντε Άρμας που έκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ το 2015, παίζοντας στο πλευρό του Κιάνου Ριβς στην ταινία Knock Knock και στο Blade Runner 2049, όπου έπαιξε στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ και της Ρόμπιν Ράιτ και η 31χρονη Λασάνα Λιντς που έχει πάρει μέρος σε ταινίες blockbuster όπως το Captain Marvel, υποδυόμενη την πιλότο μαχητικού Μαρία Ραμπό, «κολλητή» της Κάρολ Ντένβερς (Μπρι Λάρσον).

Επιστροφή στα πλατό του Μποντ και για τη Λέα Σεντού ως «Δρ. Μαντλιν Σουάν», του Ρέιφ Φάινς (Μ), του Μπεν Γουίσοου (Q) και της Ναόμι Χάρις (Ιβ Μανιπένι).