Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην πρώτη του αντίδραση όταν του πρότειναν να συμμετάσχει στο YFSF.

«Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν όχι δεν μπορώ αλλά μετά είπα γιατί όχι; Θεώρησα ότι δεν χωράω. Αλλά μετά είπα γιατί; Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν θα έκανε στην καριέρα μου ως ηθοποιός. Επίσης έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι το κάθε act δεν είχε χρόνο και προετοιμασία για πρόβα. Είμαι πολύ περήφανος που μπόρεσα και στάθηκα σε αυτό το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων δε δίστασε να εκφράσει και τη δυσαρέσκεια του σχετικά με εκείνη την μερίδα των δημοσιογράφων που είναι «ενοχλητική».

«Καμιά φορά επιλέγουν να πουν το κακό και όχι το καλό που έκανες, δεν είναι πρόβλημα δικό μου αν τα Μέσα ασχολούνται με άλλα πράγματα πέραν αυτού που κάνω, τη δουλειά μου δηλαδή.

Δεν έχει δικαίωμα να με ρωτήσει κάτι άλλο. Τον ρωτάς κάτι σε σχέση με αυτό που έκανε και όχι με αυτό που θέλει να μάθει», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις δηλώσεις του στο σχετικο βίντεο που ακολουθεί: