Δεν ξέρουμε αν η Κρήτη είναι όντως το πιο ερωτικό νησί που αφήνει να εννοηθεί η Βίκυ Κάβουρα στη νέα της ανάρτηση στο Instagram. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο μαγικά μέρη του κόσμου. Στα πάντα της. Γι΄αυτό που μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα είναι για την ιδιότητα της Βίκυς. Πέρα από ηθοποιός, πέρα από γυναίκα, πέρα από μια πανέμορφη κοπέλα, η Βίκυ είναι από τις πιο ερωτικές.

Αν είναι η Κρήτη μια φορά, τότε η Βίκυ είναι παραπάνω από μία. Κι αυτό δεν χρειάζεται παρά μερικά δευτερόλεπτα για να το δει κανείς. Εντελώς τυχαία μπορείς να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της την Κυριακή.

Μια φωτογραφία που ελπίζουμε να είναι ένα ξεκίνημα για την καλοκαιρινή περίοδο στην οποία μπήκαμε. Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε το Πάσχα στο Λασίθι και έμεινε εκεί πέραν και της Δευτέρας του Πάσχα. Είναι άλλωστε ένα μέρος η Κρήτη που το τιμάει συνολικά τα τελευταία καλοκαίρια.

Εννοείται πως έκανε την ηλιοθεραπεία της στις παραλίες, εννοείται πως θα μας έδειχνε κάποιο στιγμιότυπο από τις πρώτες της εξορμήσεις. Εδώ τη βλέπουμε με μια παντελόνα και το πάνω μέρος από το μπικίνι της. Με τα ατιμέλητα μαλλιά της και την έκφραση χαλάρωσης κι απόλαυσης να δίνουν τον τόνο, το βλέμμα δε γίνεται παρά να πάει στο πληθωρικό της μπούστο.