Ο κατά κόσμον Τάσος Ποτσέπης, γνωστός από τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, βρέθηκε στο Παλιούρι Κασσάνδρας, άρπαξε το μικρόφωνο του Mykonos Live TV και έκανε ρεπορτάζ παραλίας ξεσηκώνοντας με τον μοναδικό του τρόπο τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι με την σειρά τους έδωσαν ρεσιτάλ ατάκας.

Στην παραλία ο «αγάπη μόνο» συνάντησε και την χυμώδη Ιωάννα Τούνη την ώρα που η ξανθιά κουκλάρα έτρωγε. Η συνάντηση ήταν «ιστορική» και ο διάλογος μεταξύ τους απολαυστικός.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί:

Ο Mr «Αγάπη Μόνο» έκανε την Ασημίνα Ιγγλέζου να κομπλάρει

Έχουμε συνηθίσει, όταν την βλέπουμε, να παθαίνουμε εμείς κοκομπλόκο με την ομορφιά και τις θεϊκές αναλογίες της.

Κι όμως, η «θεά» Ασημίνα Ιγγλέζου βρήκε τον μάστορά της στο πρόσωπο του Mr «Αγάπη Μόνο» που την έκανε να βρεθεί σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης και να θέλει γιατρό.

Τις ακριβώς συνέβη;

Η καυτή Ασημίνα με τους χιλιάδες followers στα social media βρέθηκε ανήμερα την Πρωτομαγιά στο γνωστό beach bar Λευκή Άμμος στο Παλιούρι Χαλκιδικής και πήρε το μικρόφωνο του Mykonos Live TV για να κανει ρεπορτάζ παραλίας.

Για κακή της τύχη όμως έπεσε πάνω στον Τάσο Ποτσέπη, γνωστό από παλιότερο τηλεπαιχνίδι του Σεφερλή, που εκείνη την ώρα χαλάρωνε σε μια ξαπλώστρα.

Τι ήθελε να πάει να τον ρωτήσει «πώς φλερτάρουν οι άνδρες;»..

Ο Mr «Αγάπη Μόνο» με τις απανωτές και θανατηφόρες ατάκες του, τα πεταχτά φιλάκια και τα σήκωματα στον αέρα, την έκανε να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη, να τρέμει και να θέλει να επισκεφθεί ψυχίατρο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί: