Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε στη λατρεμένη του Θεσσαλονίκη και στο “Fix Night Club” για 10 μοναδικές εμφανίσεις, μετά τη sold out 6μηνη σεζόν που πραγματοποίησε στο “Κέντρο Αθηνών” της Αθήνας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής υποδέχτηκε στη λαμπερή πρεμιέρα του, πάνω από δύο χιλιάδες και πλέον θαυμαστές του που κατέκλυσαν στην κυριολεξία το “Fix Night Club”, αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, όπως και εκατοντάδες φίλους του, που ταξίδεψαν απ’όλη την Ελλάδα ειδικά για το διήμερο της πιο αναμενόμενης πρεμιέρας της συμπρωτεύουσας.

 

Στην αξέχαστη βραδιά όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις χρυσές επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ τον τραγουδιστή θα πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι: Josephine Wendel – Άννα Καμαρινού – Αναστάσιος Ράμμος και Στέλιος Λεγάκης με μοναδικά perfomances.

Το “Fix Night Club” περιμένει όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, κι όχι μόνο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες μόνο εμφανίσεις!