Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχημένη πορεία του Σπύρου Παπαδόπουλου, τόσο ως ηθοποιού όσο και ως παρουσιαστή.

Μάλιστα, η εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έχει σημειώσει ιστορικές τηλεθεάσεις.

Πρόσφατα ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και είπε πράγματα σχετικά με το μέλλον και τις αποφάσεις του για την επιτυχημένη εκπομπή που παρουσιάζει που θα συζητηθούν.

Στην συνέντευξή του ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιτυχία του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά». Αλλά και να παραδεχτεί πως οι συνεχείς του υποχρεώσεις στην εκπομπή τον έχουν εξαντλήσει. Σε ερώτηση αν η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν απάντησε θετικά λέγοντας ότι «δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί».

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό». Τόνισε επίσης ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει άγχος. «Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια», είπε ο ηθοποιός.