Μπορεί το «Τατουάζ» να τελείωσε, ωστόσο ο Ανδρέας Γεωργίου αντί να πάει διακοπές, ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τη νέα του σειρά, με τίτλο «8 λέξεις».

Μετά τον Alpha, ο Ανδρέας Γεωργίου μετακόμισε στον ΣΚΑΪ, όπου και θα προβληθεί η σειρά. Μάλιστα, έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρέιλερ του σίριαλ. Πρόκειται για μια δραματική σειρά στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Πέμη Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram νέες φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς που πραγματοποιούνται στην Κέρκυρα και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τα επεισόδια της. Η σειρά θα αρχίσει μάλλον να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο.

Γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στην Κέρκυρα όσο και την Ρώμη και την Κύπρο όπου βρέθηκαν οι συντελεστές τις προηγούμενες ημέρες.

Στόχος του Ανδρέα Γεωργίου είναι να παρουσιάσει στους τηλεθεατές μία σειρά υψηλού επιπέδου και να τους ταξιδέψει με εντυπωσιακές εικόνες στο όμορφο νησί της Κέρκυρας και στη Ρώμη όπου διαδραματίζεται το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας. Σε αυτό, βέβαια, συμβάλλει και μία συναρπαστική ιστορία αγάπης.

Στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν κάποια από τα γυρίσματα της καινούριας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου.

View this post on Instagram

“TOGETHER WE MAKE IT” #mycrew #8lexeis

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on































kerkyra
georgiou-kerkyra
gyrismata-kerkyra