«Τη δεκαετία του '80, ένας αποφασισμένος άντρας εκμεταλλεύτηκε κάθε δυσκολία που τον χτύπησε. Το όνομά του ήταν Toru Muranishi και έφερε την επανάσταση στον τομέα του».

Αυτή είναι η υπόθεση που διαβάζουμε στο Netflix για τη νέα σειρά της πλατφόρμας «The Naked Director», η οποία κρίνεται αρκετά τολμηρή σε σκηνές από την πλειοψηφία των συνδρομητών που έχουν παρακολουθήσει τα πρώτα επεισόδια. Ο Naked Director είναι στην ουσία ο «Αυτοκράτορας του πορνό» στην Ιαπωνία, ο άνθρωπος που τη δεκαετία του 1980 σκανδάλισε μία ολόκληρη χώρα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στον χώρο της πορνογραφίας και των ροζ ταινιών.

Η ιστορία είναι αληθινή και αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία μας δείχνουν πώς ο Toru Muranishi έγινε σκηνοθέτης πορνό φέρνοντας επανάσταση στον συγκεκριμένο τομέα.

Στη ζωή του όλα άλλαξαν όταν συνέβησαν δύο γεγονότα: απολύθηκε από τη δουλειά του και έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά. Τότε αποφάσισε να μπει στον χώρο των ροζ ταινιών.

Στη σειρά, τον διάσημο σκηνοθέτη υποδύεται ο Takayuki Yamada, γνωστός από το «Isle of Dogs» ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Masaharu Take.


τρητρηερε
τηρρτηρερεη
ετγερερ
δσφδσδσδσ
τρητρτρ