Η πλέον δημοφιλής εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση , ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Γιώργος Αυτιάς από αυτό το Σαββατοκύριακο στις 6 το πρωί θα είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ! Με ανανεωμένο προφίλ εκπομπής, με νέες κάρτες, με γρήγορες συνδέσεις με όλες τις πόλεις της χώρας και με όλη την ειδησεογραφία, που συμπίπτει με τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας!

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ξεβολευτούν με τις αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ του! Ο δημοσιογράφος που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αύριο με την κάμερα της εκπομπής του εισβάλλει στα υπόγεια του ΕΦΚΑ και υπόσχεται την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η επιστροφή του συμπίπτει με τις 120 δόσεις, το νέο ΕΝΦΙΑ , τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, τις εξελίξεις στην πολιτική αλλά και τα όσα θα πούν οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ. Ο Γιώργος Αυτιάς που επιμελείται το τετρασέλιδο ένθετο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κάθε Σαββατοκύριακο, έχει και 4 αποκλειστικότητες στην εφημερίδα μας που θα συζητηθούν. Σαββατοκύριακο με ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΣΚΑΙ τα μαθαίνετε όλα!