Αύριο, Σάββατο 16 Νοεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Ανασχηματισμός στις αρχές του έτους
• Τι προκύπτει από το «μπλοκάκι» του υφυπουργού Ακη Σκέρτσου, που παρακολουθεί την πορεία του κυβερνητικού έργου
• Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με βάση και το πρόγραμμα επιτήρησης «Μαζί»
• Ποια μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου έχουν ενημερωθεί για την... υστέρησή τους
• Για ποιους υπουργούς έχει εκφραστεί η ανάγκη να κινηθούν με μεγαλύτερες ταχύτητες
• Η σύσταση του πρωθυπουργικού γραφείου για επιτάχυνση του έργου

Στο φως το κύκλωμα με τα περίεργα δημοσιεύματα
Τι αποκάλυψε ο Κ. Φρουζής στην Προανακριτική Επιτροπή

Τους καίνε τα αποδεικτικά που ήθελαν να κρύψουν

Ετοιμαζε η «Αυτοάμυνα»
Τρομοχτύπημα στην Καλλιδρομίου

Γιώργος Αυτιάς
Αισθητή αύξηση σε μισθούς και συντάξεις το 2020
Αυτοαπασχολούμενοι: Δώρο 860 ευρώ


Στον Κυριάκο
Τηλεφώνημα Παυλόπουλου για τον Νικήτα
Τι συζήτησαν για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ο ρόλος του κ. Κακλαμάνη


Οι πέντε σταθμοί
Ευρωπαϊκή περιοδεία από Μητσοτάκη

Κώστας Τσιάρας, υπουργός Δικαιοσύνης
«Μπαίνει τέλος στις νησίδες ανομίας»

Πολυτεχνείο
Σε συναγερμό όλη η ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο
Τι λένε για την ΑΣΟΕΕ ο υφυπ. Παιδείας και εκπρόσωποι φοιτητικών παρατάξεων

Εγχώριοι και ξένοι
Μάχη μνηστήρων για τα «φιλέτα» στην ενέργεια

Κρεμασμένο στο Μαξίμου
Μυστικό αξίας ενός εκατ. ευρώ

Πολιτικός Kαφές
• Πρώην υπουργός ίδρυσε εταιρεία «ασφαλείας»
• Το πλοίο της ΣΕΚΑΠ προσάραξε στον... Πειραιά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αυτό το Σάββατο κυκλοφορούν με 2 μεγάλες προσφορές

Η μεγάλη προσφορά με τα βιβλία-σταθμούς της ελληνικής εκπαίδευσης συνεχίζεται! Το Σάββατο τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με το «ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, της Γ’ Δημοτικού» του 1966


Το υπέροχο Αναγνωστικό της Γ’ Δημοτικού του 1966, που σας προσφέρουν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου τα Παραπολιτικά, είναι χωρισμένο σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου, ξεκινώντας με το Φθινόπωρο, την εποχή δηλαδή που ανοίγουν τα σχολεία, συνεχίζοντας με τον Χειμώνα, την Άνοιξη και κλείνοντας με το Καλοκαίρι. Οι εθνικές και θρησκευτικές εορτές, η ζωή στην πόλη και το χωρίο, η οικογένεια αλλά και το σχολείο αποτελούν τα κεντρικά θέματα του βιβλίου. Περιλαμβάνει αγαπημένα ποιήματα, όπως το «Τσιριτρό» του Ζαχαρία Παπαντωνίου και «Η σημαία» του Ιωάννη Πολέμη, αλλά και σπάνια, διδακτικά κείμενα και πολλά ακόμα ποιήματα από τους σπουδαιότερους Έλληνες λογοτέχνες, όπως οι Κωστής Παλαμάς, Διονύσιος Σολωμός, Γεώργιος Βιζυηνός και Τέλλος Άγρας. Το αναγνωστικό αυτό θα ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις στους σημερινούς γονείς, που ίσως το διδάχτηκαν, ενώ αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα όμορφο ανάγνωσμα για τους μικρούς μαθητές.

&

Τα Παραπολιτικά σάς πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, «Shirley Valentine», με την Μπέσυ Μάλφα

Για 3η σεζόν συνεχίζεται η παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ κάθε Δευτέρα βράδυ στις 20:00. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν». Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ενα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα... Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ.
374

SECRET__8_