Η ταινία «Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;», που ήταν υποψήφια πέρσι για τρία Όσκαρ, δύο Χρυσές Σφαίρες, τρία BAFTA και δύο SAG, η πλειοψηφία των οποίων αφορούσε στις εξαιρετικές ερμηνείες των Μελίσα ΜακΚάρθι και Ρίτσαρντ Γκραντ, έρχεται αποκλειστικά και σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD!

Η ταινία, που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, ακολουθεί τη ζωή της συγγραφέως Λι Ίσραελ, η οποία μετά την εμπορική αποτυχία του τελευταίου της βιβλίου προσπαθεί να επιβιώσει πλαστογραφώντας επιστολές διάσημων προσωπικοτήτων.

Η ταινία ήταν υποψήφια σε όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία: τρία Όσκαρ (Α΄ Γυναικείου Ρόλου, Β΄ Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου), 2 Χρυσές Σφαίρες (Α’ Γυναικείου Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου), τρία BAFTA (A’ Γυναικείου Ρόλου, Β΄ Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου) και δύο SAG (Α’ Γυναικείου Ρόλου και Β΄ Ανδρικού Ρόλου).

Το «Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;» διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!