Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το ΣΚΑΙ όμως το μέλλον προμηνύεται πολύ καλό για την Ελεάννα Τριφύδου καθώς το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπά όχι μόνο από συναδέρφους αλλά και από στελέχη καναλιών. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει «χτυπηθεί» από κακόβουλα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στο κανάλι και να διαφωνούσε με τους ιθύνοντες, όμως η αλήθεια είναι άλλη και τη γνωρίζουν πολύ καλά στον ΣΚΑΙ που ουσιαστικά  δεν είχαν παράπονο από τη συνεργασία τους μέχρι να συμβεί το φλέγον θέμα με τη φοιτήτρια και την παρέα του Λιάγκα. 

 Μάλιστα η ίδια μετά το ατυχές συμβάν είχε δηλώσει η ίδια την παραίτησή της που όμως δεν έγινε δεκτή. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η σκαλέτα της εκπομπής που ετοιμάζεται από την ίδια πάντα έχει την τελική ματιά του παρουσιαστή.




Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του 
Secret, η Τριφύδου συζητά ήδη το επόμενο της μήνα στον χώρο της τηλεόρασης ενώ συνεχίζει να δέχεται τη στήριξη σημαντικών ανθρώπων στον χώρο των media  που γνωρίζουν χρόνια την εργατικότητα της αλλά και το ήθος της  που την ξεχωρίζει σε κάθε της συνεργασία. Τέλος, παρόλο τα χτυπήματα που δέχεται κάτω από τη μέση, παραμένει αξιοπρεπής, χωρίς να απαντά καθώς θέλει να «μιλά» μόνο με τη δουλειά της.