Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των εργαζομένων δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικού προσωπικού, μελών της διοίκησης και του δημοτικού συμβουλίου και αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Νίκη Αραμπατζή, πρόεδρος του σταθμού μίλησε για την επόμενη ημέρα ΑΘΗΝΑ 984 που στο πρόγραμμά του θα έχει ενημέρωση με έγκυρα και έγκαιρα δελτία ειδήσεων, πολιτισμό, μουσική και βέβαια θα δίνεται έμφαση στα θέματα του Δήμου Αθηναίων, στους κατοίκους αλλά και τις ανάγκες του Δήμου στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας. Το δημοτικό ρεπορτάζ παίζει μεγάλο ρόλο στην επόμενη ημέρα του 9.84.

Η πρόεδρος του Αθήνα 98.4, ευχαρίστησε από καρδιάς το Διοικητικό Συμβούλιο, το ανώτατο όργανο του ραδιοφωνικού σταθμού, αλλά και όσους στηρίζουν τη νέα διοίκηση, όπως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απευθυνόμενη στον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση , η κα Αραμπατζή μίλησε για την αλλαγή του λογότυπου του δημοτικού ραδιοφώνου καθώς και για το νέο σύγχρονο ραδιοφωνικό σήμα, για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία.



Το καινούργιο λογότυπο, σηματοδοτεί τη αλλαγή σελίδας στο ραδιοσταθμό της πόλης, όπως δήλωσε η πρόεδρος. Τα δύο Α συμβολίζουν την αρχαία Αθήνα και τις προμετωπίδες του Παρθενώνα, ενώ τα υπόλοιπα γράμματα συμβολίζουν τις σύγχρονες γραμμές των κτιρίων της πόλης.

Αναφορά στα φουγάρα της Τεχνόπολης, κέντρου πολιτισμού του Δήμου τα τελευταία χρόνια, είναι τα γράμματα Η και Ν. Τα χρώματα των αριθμών είναι τα χρώματα που βλέπουμε περπατώντας στους δρόμους της πόλης μας.



Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Αθηναίων, ευχαρίστησε την πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζόμενους του Αθήνα 98.4 για τη δουλειά τους και δήλωσε πως εκείνος αλλά και το δημοτικό συμβούλιο θα βρίσκεται στο πλευρό του ραδιοφωνικού σταθμού, κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις.



Πατήστε εδώ να δείτε τις φωτογραφίες της βραδιάς: athina984.gr