To Πάσχα η Nova κλείνει το καθιερωμένο της ραντεβού με τους μικρούς συνδρομητές της, προσφέροντας ακόμα πιο πλούσιο παιδικό πρόγραμμα με την παιδική πασχαλινή ζώνη, « Easter Kids Fantasy » ! Κάθε μέρα, από την Τετάρτη 11 Απριλίου έως και τηνΚυριακή 26 Απριλίου στο Novacinema 2 HD , μια μεταγλωττισμένη ταινία στις 20:00 και τα Σαββατοκύριακα με ακόμη μια ταινία φαντασίας στις 22:10 ! Η ειδική παιδική κατηγορία «Ε aster Kids Fantasy » θα βρίσκεται και στην υπηρεσία Nova On Demandεμπλουτισμένη με περισσότερες από 50 ταινίες, για μικρά και μεγάλα παιδιά μέχρι το τέλος Απριλίου. Επίσης, πάνω από 200 επεισόδια σειρών και ταινιών από τα αγαπημένα παιδικά κανάλια της Νova, Nickelodeon , Nick Jr , Disney Chanel , Disney XD και  Boomerang θα είναι και αυτά διαθέσιμα στην υπηρεσία Nova On Demand μέσα στον Απρίλιο.

Αναλυτικότερα:

Novacinema 2 HD

Μερικές από τις πιο αγαπημένες παιδικές μεταγλωττισμένες ταινίες θα βρίσκονται στην παιδική πασχαλινή ζώνη « Easter KidsFantasy » του Novacinema 2 HD , κάθε μέρα, στις 20:00 : από τη γλυκούλα μελισσούλα με τη μεγάλη καρδιά  «Μάγια   τη  μέλισσα» , τον πολύ cool γάτο  «Τ op Cat »  και τη συμμορία του, την όμορφη Σάσα και το μεγάλο της ταξίδι στον βορρά για να βρει τον αγαπημένο της παππού «Στην κορυφή του κόσμου» και τον « Snowflake » που αν και είναι τρομακτικότατος γορίλας, έχει χρυσή καρδιά! Ο Γιόχαν ο μικρός κούνελος ψάχνει τη μαμά του και καταστρώνει  την  « Επιχείρηση: Μαμά!»  και ο Παπ το μικρό ψαράκι που το σκάει από τον ήσυχο οικογενειακό ύφαλο για να γνωρίσει τον κόσμο των ανθρώπων και αναλαμβάνει «Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές»! Στην παρέα θα προστεθεί ο απίθανος « Yogi Bear », καθώς επίσης και τα θυμωμένα πουλιά στο « TheAngry Birds Movie 2»! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα  ενισχύεται με μία ακόμα ταινία στις 22:10 , όπως η τριλογία των « Hobbit » , o « Άρχοντας των Δακτυλιδιών» , αλλά και o μοναδικός «Harry Potter» και τα «Φανταστικά Ζώα 2»!

 

Nova On Demand

Όλες οι ταινίες της πασχαλινής παιδικής ζώνης « Easter Kids Fantasy » και ακόμη περισσότερες μεταγλωττισμένες, αγαπημένες, παιδικές ταινίες θα βρίσκονται και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go μέχρι το τέλος Απριλίου, έτσι ώστε οι μικροί συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να τις απολαύσουν όποτε θέλουν! Παράλληλα, πάνω από 200 επεισόδια σειρών και ταινιών από τα αγαπημένα παιδικά κανάλια της Νova, θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία Nova On Demand μέσα στον Απρίλιο:

Nick J r: Με δύο ολοκαίνουριες σειρές, «Μουσική Ομάδα Κατασκόπων» & «Zack Αnd Quack» και νέα επεισόδια από τις αγαπημένες σειρές «Ντόρα: Η Μικρή Εξερευνήτρια 8» και «Σούπερ Ζωάκια 3».

Nickelodeon: Νέα επεισόδια από τις σειρές «Όπως Λέει Η Τζίντζερ» και «Τέρατα Και Εξωγήινοι» και επιπλέον 66 ολόκληρα επεισόδια από το: «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» , «Paw Patrol» και «Blaze & The Monster Machines».

Boomerang : Περισσότερο Boomerang κάθε εβδομάδα με τους πιο αγαπημένους σας ήρωες! Θα τους βρείτε όλους εδώ : «Τομ & Τζέρι», «Σκούμπι–Ντου», «Τ affy », « Mr . Bean », « New Looney Tunes » & πολλούς άλλους! Επίσης, φανταστικές οικογενειακές ταινίες, όπως: «Ο Ντάφι Ντακ Κυνηγός Φαντασμάτων», «Τομ Και Τζέρι Στο Διάστημα», «Οι Τομ Και Τζέρι Εναντίον των Πειρατών», και «Τομ Και Τζέρι: Ο Ρομπέν των Δασών Και Ο Γενναίος Ποντικός Του»!

Disney XD: Νέα επεισόδια με τις περιπέτειες της δεκατριάχρονης Αν στη σειρά «Αμφίβια» από τις 6/4, και από τις 20/4, επεισόδια της πολυαγαπημένης σειράς «Φινέας Και Φερμπ 2»!

Disney Channel: Η νέα σειρά του Disney Channel «Πες Το Κι Έγινε» από τις 13/4 και επεισόδια της σειράς «Λιβ και Μάντι 2 & 3 » από τις 6/4.

 

  • #MenoumeSpiti #MenoumeParea